Wat zijn uw kansen?

Voordat u de eerste stap in het buitenland zet, is het essentieel om kennis van de buitenlandse markt te vergaren en zo uw kansen op succes te optimaliseren.

Marktscan

Onze marktscan omvat een compact onderzoek van de concurrentiesituatie in uw segment, het huidige prijsniveau en marketing kosten in de lokale markt.

Concurrenten benchmark

We identificeren uw belangrijkste concurrenten, hun strategieën en prestaties. Dit levert waardevolle informatie op in de marktbenadering die wij adviseren dan wel implementeren voor u.

Lokaal prijsniveau

De gemiddelde prijs voor een bepaald product kan per land sterk variëren. Het is dan ook belangrijk te weten welke prijzen veelbelovend en realistisch zijn. Als de prijzen van de lokale concurrenten te laag zijn, kan het verstandig zijn om een ander land te analyseren als mogelijke afzetmarkt. Echter moet de verhouding tussen het prijsniveau en marketingkosten altijd worden bekeken.

Kosten lokale markt

De haalbaarheid van markttoetreding in een bepaald land hangt naast de productprijs ook af van de marketingkosten. Uiteindelijk is het marge die telt. Salesupply evalueert de kosten van effectieve marketing strategieën en houdt daarbij rekening met de essentie om realistische productprijzen te hanteren die haalbaar zijn in de lokale markt.

Lokale handleiding

Aangezien productvoorschriften en -richtlijnen per land verschillen, bieden wij u waardevolle informatie op basis van onze uitgebreide ervaring. Werken met Salesupply betekent dat u zich met vertrouwen kunt concentreren op wat echt belangrijk is - Uw producten verkopen!

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief of contact opnemen.

Wij kijken uit naar uw reactie.

Onze klanten

TennisPointAuto-Teile-UngerAdidasFonqBergtoys
OmodaFuturumshopBagageonlineGstarAzalp
ExpressoSloggiesMarks and SpencerSchuhLighting Ever
Light11.deImpericon.comGlamiraGlanbia PLCReifen Champion
Stocker Point - Country & MoreDestock GolfekoiPower Sante - ma parapharmacieVente a la Propriete
ekosport - le espécialiste du skiunisportstadiumAmerican SodaMM Direct Biggest Brands - Lowest Prices
HammerHechteHealthengelbert strauss GmbH & Co. KGVente-Unique.nl