Website lokalisatie

Think global, act local.

Vertalingen

Om een concurrerende website te hebben, is het van essentieel belang om uw bezoekers van perfect vertaalde informatie te voorzien. Daarnaast bevordert een goed vertaalde webshop het vertrouwen van de klant, wat conversie en herhaalaankopen verhoogt.

Lokale look-and-feel

Uw huidige webshop ziet er geweldig uit en u bent er terecht trots op. Bezoekers uit verschillende landen zijn echter gewend aan verschillende standaarden met betrekking tot kleurgebruik en ontwerp. Wij weten wat er nodig is om aan de verwachtingen van uw nieuwe klanten te voldoen.

Usability

Ieder land heeft zijn eigen cultuur en aankoopgedrag. Om in te spelen en te voldoen aan de verwachtingen van uw buitenlandse consumenten kijken we nauwkeurig naar de look en feel van uw webshop. Per land kan dit zeer verschillend zijn wat belangrijk is voor een optimaal resultaat.

Betaalmogelijkheden

Bijna elk land heeft zijn eigen e-commerce betaalmethodes. Als een lokale potentiële klant uw webshop bezoekt en erachter komt dat hij niet kan betalen met een lokale betaalmethode, besluit de klant wellicht naar een andere webshop te gaan. Salesupply kan adviseren en helpen met lokale implementatie op uw webshop.

Sacha Vigna, Vente Unique
Dankzij de hulp van Salesupply was de lancering van onze online meubelwinkel een succes.
Hun uitgebreide diensten hebben ons geholpen de eerste stappen te zetten op, voor ons, nieuw terrein.
De adviezen van Salesupply waren van grote waarde en hebben ons behoed voor het begaan van interculturele fouten. 

Sacha Vigna, Vente Unique

Lokaal bestelproces

Salesupply helpt u bij het bepalen welke aspecten aanwezig moeten zijn om een vloeiend bestelproces te bieden in het land van uw keuze.

Keurmerken

Onderzoek toont aan dat de implementatie van erkende keurmerken tot meer omzet leidt. Naast internationaal bekende keurmerklabels als Thuiswinkelwaarborg hebben veel landen eigen keurmerken. Wij weten welke keurmerken belangrijk voor u zijn en hoe u gecertificeerd kunt worden.

Lokaal adres en telefoonnummer

Een lokaal adres en telefoonnummer zijn essentieel, als slagroom op een taart, voor een optimaal vertrouwen bij de consument. Bezoekers van uw shop krijgen hiermee een goede indruk van de shop en zien dat er een lokale vertegenwoordiging aanwezig is in hun land. Dit komt de conversie zeker ten goede.

 

Juridisch advies

Gebaseerd op onze ervaringen met lokale wetten omtrent “kopen op afstand“ zijn we in staat om uw shop wettelijk goed dicht te timmeren. Dit geeft een veilig gevoel en u kunt zich bezig houden met waar u goed in bent: online uw producten of diensten verkopen. Wij verzorgen (lokaal) uw imprint, algemene voorwaarden, privacy policy, disclaimer, cookiewetgeving en meer.

 

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief of contact opnemen.

Wij kijken uit naar uw reactie.

Onze klanten

TennisPointAuto-Teile-UngerAdidasFonqBergtoys
OmodaFuturumshopBagageonlineGstarAzalp
ExpressoSloggiesMarks and SpencerSchuhLighting Ever
Light11.deImpericon.comGlamiraGlanbia PLCReifen Champion
Stocker Point - Country & MoreDestock GolfekoiPower Sante - ma parapharmacieVente a la Propriete
ekosport - le espécialiste du skiunisportstadiumAmerican SodaMM Direct Biggest Brands - Lowest Prices
HammerHechteHealthengelbert strauss GmbH & Co. KGVente-Unique.nl