Internationale Amazon retourservice voor verkopers op Marketplace

Amazon wil het serviceniveau voor consumenten verhogen en verplicht zijn verkopers op internationale Amazon-markten ertoe, hetzij een lokaal retouradres aan te bieden of de retourkosten op zich te nemen, ook bij internationale verkopen. Salesupply biedt daarom vanaf nu een nieuwe dienst aan om verkopers op Amazon Marketplace de zorgen rondom internationale retouren uit handen te nemen.

Alle verkopers, inclusief de verkopers die versturen vanuit een land buiten de Marketplace-site waar ze verkopen, moeten zich houden aan de nieuwe richtlijn. Als ze voor 12 maart 2015 niet aan deze eis voldoen, kan dit tot annulering van de verkoopvergunning leiden.

Vraag vandaag nog een offerte

Lokaal retouradres voor internationale Amazon-verkopers

Voor Amazon-verkopers hebben we nu onze nieuwe internationale Amazon retourservice samengesteld. Dit pakket bevat alle relevante diensten om aan de eisen te voldoen die Amazon in het geval van een retournering aan internationale Marketplace-verkopers stelt. Hiermee voorkomt u dat retouren op de internationale markt tot onbeheersbare kosten leiden.

Met de nieuwe Amazon International Return Service kunt u direct een lokaal retouradres bij Amazon registreren. Daarnaast bieden we de afhandeling van retouren, belastingzaken en natuurlijk regelmatige updates aan de verkoper over de status van de retournering aan.

Salesupply zorgt voor een lokaal retouradres en biedt lokaal retourmanagement in alle relevante landen: Italië, Duitsland, Groot-Britannië, Spanje en Frankrijk.

Local return address for international Amazon sellers

Als u verkoopt op Amazon Marketplace en belangstelling hebt voor een lokaal (retour)adres of andere Cross-Border E-commerce diensten, dan vindt u in de door Salesupply aangeboden internationaliseringsmodules zeker wat u zoekt: wij bieden onder andere lokalisatie, ondersteuning van de marketing en fulfillment-services aan.

Voldoe aan de eisen van de nieuwe Amazon retourrichtlijn!

Vraag vandaag nog een offerte of informatie over ons internationale Amazon retourservicepakket aan.

Vraag vandaag nog een offerte

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief of contact opnemen.

Wij kijken uit naar uw reactie.

Onze klanten

TennisPointAuto-Teile-UngerAdidasFonqBergtoys
OmodaFuturumshopBagageonlineGstarAzalp
ExpressoSloggiesMarks and SpencerSchuhLighting Ever
Light11.deImpericon.comGlamiraGlanbia PLCReifen Champion
Stocker Point - Country & MoreDestock GolfekoiPower Sante - ma parapharmacieVente a la Propriete
ekosport - le espécialiste du skiunisportstadiumAmerican SodaMM Direct Biggest Brands - Lowest Prices
HammerHechteHealthengelbert strauss GmbH & Co. KGVente-Unique.nl