Internationaal logistiek fulfilment

Wereldwijd netwerk

Het wereldwijde netwerk van Salesupply biedt u veel mogelijkheden om succesvol internationaal te kunnen ondernemen. Salesupply is gevestigd in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Italië, Spanje, Denemarken, Polen, Brazilië, Rusland en Verenigde Staten. Ons gekwalificeerde personeel maakt het ook mogelijk om in de aangrenzende landen uit te rollen. Neemt u alstublieft contact op voor verdere details.

 

Warehousing

In samenwerking met ervaren, wereldwijd opererende, logistieke organisaties maakt Salesupply het mogelijk om voor online retailers de voorraden daar neer te leggen waar de handel is. De heeft meerdere voordelen: lagere verzendkosten, snellere leveringen en een snelle handling van de retouren.Pick & Pack

Ook Pick & Pack services zijn een onderdeel van onze diensten. Omdat wij goederen op een efficiënte manier opslaan kunnen in elke willekeurige volgorde pakketten in zeer korte tijd worden verzonden. Binnenkomende orders worden snel gepikt en verpakt voor verzending.

 

Value added services

Onze logistieke diensten zijn ingericht tot het faciliteren van een vlot leveringsproces. Dit omvat productdiensten zoals verpakking, etikettering, barcodering, kwaliteitsborging, douanerechten, administratie en meer. Wij bieden alle diensten aan om een snelle levering mogelijk te maken en daarmee uw klanten optimaal tevreden te stellen.

 Retouren

Retouren zijn een onvermijdelijk onderdeel van de business. Om een effectieve manier van omgaan met retouren te garanderen, kunnen ze worden verzonden naar de bijbehorende lokale logistieke centra waar ze snel en netjes worden verwerkt.

 

Douanerecht

Douanerechten zijn belastingen op basis van de waarde en/of op gewicht en afmetingen van goederen. Wij informeren u over de verschillende kosten per land. Een groot voordeel is dat dit de mogelijkheid biedt om grote hoeveelheden in bulk te importeren en op te slaan. Hiermee bespaart u geld.

 Leveringen

Afhankelijk van het land waar u wenst te leveren, regelen wij voor u de beste lokale vervoerder. Of het gaat om same day delivery of de standaard 1 tot 2 dagen, alles is mogelijk. Omliggende landen zijn vaak prima te beleveren in 1 tot 3 dagen.

 

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief of contact opnemen.

Wij kijken uit naar uw reactie.

Onze klanten

TennisPointAuto-Teile-UngerAdidasFonqBergtoys
OmodaFuturumshopBagageonlineGstarAzalp
ExpressoSloggiesMarks and SpencerSchuhLighting Ever
Light11.deImpericon.comGlamiraGlanbia PLCReifen Champion
Stocker Point - Country & MoreDestock GolfekoiPower Sante - ma parapharmacieVente a la Propriete
ekosport - le espécialiste du skiunisportstadiumAmerican SodaMM Direct Biggest Brands - Lowest Prices
HammerHechteHealthengelbert strauss GmbH & Co. KGVente-Unique.nl