Online Verkopen in de Verenigde Staten

North america country report

De Amerikaanse e-commerce markt ligt op veel gebieden voor op andere buitenlandse markten. Dat heeft echter ook zijn keerzijdes: er is sprake van hoge concurrentie, hoge marketingkosten en een zeer hoog geëist serviceniveau. Positief is de grootte van de markt, de hoge gemiddelde orderwaarde en de relatief eenvoudige toetreding tot de markt. Dit laatste is mogelijk doordat er slechts een beperkt aantal talen wordt gesproken, er één valuta is en er goede marketplace oplossingen als Amazon zijn.

In vergelijking met verkoop in de EU komen cross-border verkopen tussen de VS en de EU met enkele transportuitdagingen. Dit betekent dat u na moet denken over uw businessmodel wanneer u de Amerikaanse markt wilt betreden. Verrassend genoeg zijn er weinig pure online spelers die erg succesvol zijn. De Amerikaanse markt is een brandmarkt, een combinatie van fysieke merkwinkels en een online shop lijkt het beste te werken.

Customer Service in de VS

Met ons in-house customer service team van native Engelssprekend personeel kunnen we uw klanten assisteren bij elke order- of productvraag. Zo bieden we kwalitatieve ondersteuning via telefoon, e-mail en live chat. Omdat wij zijn gevestigd in de VS zijn de telefoonkosten voor consumenten laag. Ook kunnen de Amerikanen in hun eigen tijdzone contact met u opnemen. Een goede klantbeleving helpt zo bij het verbeteren van de conversiewaarde en kans op herhaalaankopen.

Lees meer over onze Amerikaanse customer support diensten

Online Marketing in de VS

Salesupply biedt u een verscheidenheid van online marketingdiensten in de VS aan. Middels een intakegesprek met onze Amerikaanse marketingexperts worden uw doelstellingen bepaald en helpen wij bij het implementeren van uw online marketingstrategie. We kunnen u adviseren over de meest effectieve marketingkanalen in de VS en kunnen u helpen om uw ROI zo goed mogelijk te krijgen bij de te maken marketinginvesteringen. 

Verkoopbelasting in de VS

Waar Europese ondernemingen gewend zijn aan transactionele belastingen in de vorm van btw, moet bij het verkopen in de VS ook met omzetbelasting rekening worden gehouden. Wij kunnen u helpen met de relevante regelgeving, aangiften en ongeveer 7500 verschillende btw-tarieven in de VS. Salesupply biedt u een toegankelijk alternatief voor vaak dure lokale belastingkantoren. Wij hebben de kennis en expertise om op de juiste manier uw belastingen via uw online verkoopkanalen te innen.

Amerikaans Marktonderzoek

Voordat u over de grens uitbreidt zijn er veel factoren om rekening mee te houden. Grensoverschrijdend succes in de VS vraagt begrip van de doelmarkt. Bij Salesupply kunnen we u voorzien van een gedetailleerd en uitgebreid marktonderzoek, inclusief concurrentieanalyse en potentieonderzoek. Wanneer we eenmaal een gedetailleerde analyse van uw markt in de VS hebben, kunnen we u helpen bij een definitief marktbenaderingsplan.

Retourmanagement in de VS

Salesupply kan u helpen aan een lokaal Amerikaans retouradres. Dat betekent dat uw klanten geen last hebben van hoge, internationale retourkosten. Sommige internationale marktplaatsen (inclusief Amazon) vereisen dat verkopers een lokaal retouradres aanbieden om zo de winkelervaring van hun klanten te verbeteren.

 

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief of contact opnemen.

Wij kijken uit naar uw reactie.

Onze klanten

TennisPointAuto-Teile-UngerAdidasFonqBergtoys
OmodaFuturumshopBagageonlineGstarAzalp
ExpressoSloggiesMarks and SpencerSchuhLighting Ever
Light11.deImpericon.comGlamiraGlanbia PLCReifen Champion
Stocker Point - Country & MoreDestock GolfekoiPower Sante - ma parapharmacieVente a la Propriete
ekosport - le espécialiste du skiunisportstadiumAmerican SodaMM Direct Biggest Brands - Lowest Prices
HammerHechteHealthengelbert strauss GmbH & Co. KGVente-Unique.nl