Online Verkopen in Frankrijk

France country report

Een bloeiende e-commerce markt is de Franse. In 2015 groeide de markt met 14,3% en steeg de omzet naar 64,9 biljoen euro. In 2016 wordt verwacht dat de e-commerce sector een omzet van meer dan 70 biljoen realiseert (+10%).

Customer Service in Frankrijk

Het customer service team van Salesupply Frankrijk is gevestigd in Lille. Wij bieden uw klant ondersteuning met order- en productvragen die zij hebben. Ons team wordt getraind om bekend te raken met uw assortiment zodat zij de best mogelijke ondersteuning kunnen bieden. Wij voorzien u van een lokaal Frans telefoonnummer met ons in-house VOIP-systeem zodat uw klanten geen hoge, internationale telefoonkosten betalen. Een uitstekende klantbeleving en kwalitatieve support draagt bij aan het verbeteren van de conversiewaarde en herhaalaankopen.

Lees hier meer over onze Franse customer service.

Online Marketing in Frankrijk

Salesupply biedt u een groot aantal online marketingdiensten voor de Franse markt aan. Samen met u stellen we doelen op en gaan onze marketingexperts aan de slag met een op maat gemaakte strategie. Salesupply is officieel Google Partner met ons Google AdWords gecertificeerd personeel. Deze kennis helpt ons bij het inzetten van de meest effectieve marketingkanalen in Frankrijk. Zo investeren we uw marketingbudget zo effectief mogelijk en houden we uw ROI scherp in het oog.

Lees meer over onze Franse online marketing diensten.

Btw in Frankrijk

Bij Salesupply helpen we u graag met Franse btw-regelgeving en btw-teruggave. Het huidige btw-tarief bedraagt 20%. Salesupply biedt u een aantrekkelijk alternatief voor een vaak dure, lokale belastingexpert. Wij dragen zorg voor de aanvraag van een Frans btw-nummer en dienen uw maandelijkse btw-aangifte bij de lokale Franse autoriteiten in.

Marktonderzoek in Frankrijk

Grensoverschrijdend succes in Frankrijk is afhankelijk van meerdere factoren. Marktonderzoek naar uw bedrijfstak in Frankrijk kan exact bepalen wat benodigd is om succesvol te zijn en te kunnen concurreren in de Franse markt. Met uw groeistrategie in het achterhoofd identificeren wij de meest interessante, strategische markten.

Retourmanagement in Frankrijk

Het aanbieden van een Frans retouradres betekent dat klanten niet worden afgeschrikt door hoge internationale retourkosten. Wanneer u in Frankrijk via Amazon verkoopt, is een lokaal retouradres vereist. U kunt er ook voor kiezen de internationale retourkosten zelf te betalen. Anders kunt u niet via Amazon verkopen. Amazon doet dit om de winkelbeleving van de klant te bevorderen. Salesupply kan u voorzien van een lokaal Frans adres. Een lokaal Frans adres biedt u en uw klanten een snellere retourprocedure voor een lagere prijs.

 
 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief of contact opnemen.

Wij kijken uit naar uw reactie.

Onze klanten

TennisPointAuto-Teile-UngerAdidasFonqBergtoys
OmodaFuturumshopBagageonlineGstarAzalp
ExpressoSloggiesMarks and SpencerSchuhLighting Ever
Light11.deImpericon.comGlamiraGlanbia PLCReifen Champion
Stocker Point - Country & MoreDestock GolfekoiPower Sante - ma parapharmacieVente a la Propriete
ekosport - le espécialiste du skiunisportstadiumAmerican SodaMM Direct Biggest Brands - Lowest Prices
HammerHechteHealthengelbert strauss GmbH & Co. KGVente-Unique.nl