Online Verkopen in het Verenigd Koninkrijk

UK country report

De grootste e-commerce markt van Europa, dat is het Verenigd Koninkrijk momenteel. De e-commerce omzet in 2015 ligt rond de £60 biljoen en de groei bedraagt de laatste drie jaar telkens ca. 17%. Niets wijst er op dat deze groei de komende jaren afzwakt. Zo wordt eind 2016 een groei van ruim 15% voorspeld. Online transacties zijn goed voor 14,5% van alle retail transacties in het Verenigd Koninkrijk. Deze gevestigde markt is hiermee zeer interessant voor e-retailers die over de grens willen uitbreiden. Zeker daar de Engelse consument altijd op zoek is naar nieuwe, mooie producten.

Customer Service in het VK

Online consumenten in the UK verwachten een professionele, kwalitatieve customer service. De service wordt verleend door ons native Engelssprekend personeel. Zij hebben een training gehad en kennen uw product of diensten zodat zij problemen snel kunnen oplossen. E-mail is in het VK de meest gebruikte correspondentiemethode. Met onze jarenlange ervaring kan ons professionele UK supportteam uw klanten ook via live chat, telefoon en social media helpen. 

Online marketingdiensten in het VK

Het Salesupply marketingteam in het VK heeft diverse shops geholpen bij de toetreding tot de markt in het Verenigd Koninkrijk. We kijken eerst naar uw doelstellingen, concurrenten en budget en maken op basis van alle benodigde informatie een op maat gemaakt online marketingplan. Om de strategie succesvol te implementeren, weten we welke marketingkanalen het meest effectief zijn. Zo wordt, met het oog op de te maken investeringen, een effectieve markttoetreding van uw onderneming of product(en) gerealiseerd. 

Btw in het VK

Wanneer u in het Verenigd Koninkrijk het btw-drempelbedrag van £70.000 overstijgt, dient u het lokale btw-percentage van 20% te hanteren. Ook dient u een lokaal btw-nummer te hebben. Wij bieden ondersteuning bij het aanvragen van een lokaal btw-nummer en uw btw-aangifte. 

VK Marktonderzoek

Het is cruciaal om een goed beeld van de doelmarkt te krijgen om succesvol in het Verenigd Koninkrijk te worden. Middels een marktonderzoek en concurrentieanalyse identificeren we de belangrijkste kansen en bedreigingen in uw markt. Met deze gegevens zijn onze marketingexperts in staat een goede toetredingsstrategie voor het VK te ontwikkelen en implementeren.

Retourmanagement in het VK

Hoge internationale retourkosten kunnen consumenten doen afzien van een aankoop in uw webshop. Zelf deze kosten dragen kan echter een flinke impact hebben op uw winstgevendheid. Wij kunnen u, met ons kantoor in het VK, voorzien van een lokaal retouradres waar uw Engelse consumenten hun producten met lagere kosten naartoe retour kunnen sturen. Een ideale oplossing voor u en uw klanten! 

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief of contact opnemen.

Wij kijken uit naar uw reactie.

Onze klanten

TennisPointAuto-Teile-UngerAdidasFonqBergtoys
OmodaFuturumshopBagageonlineGstarAzalp
ExpressoSloggiesMarks and SpencerSchuhLighting Ever
Light11.deImpericon.comGlamiraGlanbia PLCReifen Champion
Stocker Point - Country & MoreDestock GolfekoiPower Sante - ma parapharmacieVente a la Propriete
ekosport - le espécialiste du skiunisportstadiumAmerican SodaMM Direct Biggest Brands - Lowest Prices
HammerHechteHealthengelbert strauss GmbH & Co. KGVente-Unique.nl