Online Verkopen in Italië

Italy country report

De Italiaanse e-commerce markt is lange tijd een ondergeschoven kindje geweest, zeker in vergelijking met andere Europese economieën. De laatste jaren heeft Italië echter hard gewerkt om deze online achterstand in te halen. Dankzij een stabiele online groei van meer dan 20% per jaar is dit het moment om naar Italië uit te breiden en u te verzekeren van een plekje in de markt. In de huidige e-commerce markt is sprake van relatief weinig concurrentie, lage marketingkosten en hoge marges. En daar waar de Italiaanse klanten behoorlijke veeleisend zijn, zijn zij ook zeer loyaal wanneer u hen uw waarde bewijst. 

Customer Service in Italië

De uitstekende kwaliteit van de service van ons Italiaanse customer service team is de oplossing voor alle vragen over producten en bestellingen van uw klanten. Wij voorzien via telefoon, e-mail en live chat in antwoorden voor uw Italiaanse klanten. Ons team is in Italië gevestigd en uw klanten worden in hun eigen taal te woord gestaan. Zo hoeft niet te worden betaald voor internationale telefoongesprekken. De uitstekende service van ons klantenservice team verbetert uw conversiewaarde en de kans op herhaalaankopen.

Lees meer over onze customer service in Italië

Online Marketing in Italië

Onze online marketingexperts helpen u bij het implementeren van uw online marketingstrategie, toegespitst op de behoeften van uw onderneming. We kijken naar uw doestellingen en de meest effectieve marketingkanalen in Italië. Met het oog op uw ROI zetten we uw marketingbudget zo effectief mogelijk in.

Lees meer over de online marketingdiensten in Italië

Btw in Italië

Het standaard btw-tarief in Italië is 22%. De drempelwaarde voor B2C verkopers ligt op €35000,-. Bij Salesupply kunnen we u assisteren bij de Italiaanse btw-regelgeving en -aangiften. We bieden een financieel aantrekkelijk alternatief voor de vaak dure lokale belastingexperts.

Italiaans Marktonderzoek

Er zijn veel factoren van invloed op uw succes in de Italiaanse markt. Onze lokale Italiaanse experts kunnen een marktonderzoek voor uw specifieke bedrijfstak in Italië uitvoeren. Zo bepalen zij wat nodig is om succesvol te concurreren in de Italiaanse markt.

Retourmanagement in Italië

Meer dan 70% van de Italiaanse online shoppers vindt het van groot belang dat zij retourzendingen naar een lokaal adres kunnen sturen. Salesupply biedt u een lokaal Italiaans retouradres zodat uw klanten geen hoge retourkosten hoeven te betalen. Marktplaatsen als Amazon vereisen dit ook om de shopping experience van uw klanten te verbeteren. Doet u dit niet, dan dient u de hoge retourkosten op u te nemen. Salesupply biedt u zo een ideale oplossing.

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief of contact opnemen.

Wij kijken uit naar uw reactie.

Onze klanten

TennisPointAuto-Teile-UngerAdidasFonqBergtoys
OmodaFuturumshopBagageonlineGstarAzalp
ExpressoSloggiesMarks and SpencerSchuhLighting Ever
Light11.deImpericon.comGlamiraGlanbia PLCReifen Champion
Stocker Point - Country & MoreDestock GolfekoiPower Sante - ma parapharmacieVente a la Propriete
ekosport - le espécialiste du skiunisportstadiumAmerican SodaMM Direct Biggest Brands - Lowest Prices
HammerHechteHealthengelbert strauss GmbH & Co. KGVente-Unique.nl