Kortingsactie Sitecheck en Marktscan

Think global, act local.

Maak als lid van webwinkel keurmerk nu gebruik van onze kortingsactie en ontvang 10% korting op een marktscan of sitecheck.

Lokaal scoren met uw webshop? Laat uw webshop in een sitecheck analyseren door een lokale e-commerce expert. Uw site wordt beoordeeld op look & feel, usability, wetgeving, content en meer. Het is essentieel uw shop goed te lokaliseren om uw kansen op succes te vergroten. De marktscan van Salesupply omvat een compact onderzoek van de huidige concurrentiepositie in uw branche. Hierbij kijken wij onder andere naar het prijsniveau, marketing kosten en de lokale markt.

 

Marktscan

Sitecheck

Van 999 euro

Van 1750 euro

Voor 899 euro (-10%)

Voor 1575 euro (-10%)

Wat zijn uw kansen?
Voordat u de eerste stap in het buitenland zet, is het essentieel om kennis van de buitenlandse markt te vergaren en zo uw kansen op succes te optimaliseren.

Marktscan
Onze marktscan omvat een compact onderzoek van de concurrentiesituatie in uw segment, het huidige prijsniveau en marketing kosten in de lokale markt.

Concurrenten benchmark
We identificeren uw belangrijkste concurrenten, hun strategieën en prestaties. Dit levert waardevolle informatie op in de marktbenadering die wij adviseren dan wel implementeren voor u.

Lokaal prijsniveau
De gemiddelde prijs voor een bepaald product kan per land sterk variëren. Het is dan ook belangrijk te weten welke prijzen veelbelovend en realistisch zijn. Als de prijzen van de lokale concurrenten te laag zijn, kan het verstandig zijn om een ander land te analyseren als mogelijke afzetmarkt. 

Kosten lokale markt
De haalbaarheid van markttoetreding in een bepaald land hangt naast de productprijs ook af van de marketingkosten. Uiteindelijk is het marge die telt. Salesupply evalueert de kosten van effectieve marketing strategie.

Lokale handleiding
Aangezien productvoorschriften en -richtlijnen per land verschillen, bieden wij u waardevolle informatie op basis van onze uitgebreide ervaring. Werken met Salesupply betekent dat u zich met vertrouwen kunt concentreren op wat echt belangrijk is - Uw producten verkopen!

 

Sitecheck
Salesupply analyseert uw website en komt met concrete adviezen en aanbevelingen. We kijken naar de opbouw, taal, het bestelproces en gebruiksvriendelijkheid van uw shop.

Structuur
Hoe is uw webshop qua structuur opgezet? Wij bekijken de interne linkstructuur, menu’s, categorieën en productpagina’s maar ook naar het kleurgebruik en de afbeeldingen in uw shop. Belangrijk is ook of alle verplichte documenten op de juiste plek op uw site zijn weergegeven.


Lokale cultuur
Ieder land heeft zo zijn eigen gebruiken. Is de content op uw shop goed gelokaliseerd en voldoet u aan de lokale wetgeving? Goede lokale content biedt de consument vertrouwen.

Bestelproces
Welke check-out heeft u gekozen? Verloopt het bestelproces logisch en zijn alle wettelijk verplichte knoppen en gegevens goed doorgevoerd? Salesupply kijkt of uw bestelproces aan de lokale voorwaarden en eisen van de doelmarkt voldoet.


Betaal- en Verzendmethoden
Ieder land heeft zijn eigen betaal- en verzendmethoden die in het onderzoek uitgebreid worden behandeld. Zo heeft  u een goed beeld van lokaal belangrijke betaalmethoden en de waarde die zij in een doelmarkt kunnen hebben.

 

 

 
 
 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief of contact opnemen.

Wij kijken uit naar uw reactie.

Onze klanten

TennisPointAuto-Teile-UngerAdidasFonqBergtoys
OmodaFuturumshopBagageonlineGstarAzalp
ExpressoSloggiesMarks and SpencerSchuhLighting Ever
Light11.deImpericon.comGlamiraGlanbia PLCReifen Champion
Stocker Point - Country & MoreDestock GolfekoiPower Sante - ma parapharmacieVente a la Propriete
ekosport - le espécialiste du skiunisportstadiumAmerican SodaMM Direct Biggest Brands - Lowest Prices
HammerHechteHealthengelbert strauss GmbH & Co. KGVente-Unique.nl