Ontdek onze services

Hier vindt u een breed aanbod van onze diensten die noodzakelijk zijn voor een volwaardige en succesvolle internationalisering.

Lokalisatie

Voor uw succesvolle internationalisering biedt Salesupply alle noodzakelijke diensten om het vertrouwen van uw potentiële klant te genereren.

Om uw klanten een professionele gelokaliseerde webshop te bieden, voorzien wij u van hoge kwaliteit vertalingen, advies inzake het ontwerp en look-and-feel van de shop, usability, lokaal adres en telefoonnummer, keurmerken, gelokaliseerd bestelproces, betaalmogelijkheden, juridisch advies en meer.

Internationale klantenservice

Vertrouwen is een cruciale factor voor succes. Uw klanten verwachten minimaal een klantenservice in hun eigen taal, via telefoon en e-mail. Vanuit onze lokale vestigingen bieden wij professionele klantenservice door onze native-medewerkers. Gespecialiseerd op uw producten, maakt ons klantenserviceteam gebruik van alle relevante kanalen met als doel een waardevol en snel antwoord te bieden. Dit resulteert in maximaal vertrouwen ter bevordering van conversie en terugkerende klanten.

Webshop management

Ons webshop management is het meest complete pakket voor uw webshop. Wij optimaliseren uw webshop op een continue basis, analyseren concurrentieposities en monitoren resultaten voortdurend. In een notendop: wij bieden u alle diensten voor de best mogelijke conversie.

Volledige logistieke ondersteuning

Onze efficiënte logistieke fulfilment maakt een snelle levering van bestellingen mogelijk. Om dit te bereiken, bieden wij hoge kwaliteit diensten zoals warehousing, Pick&Pack en leveringen- en retouren management. U vertelt ons welke voorraad u, in welk land wilt opslaan en wij zorgen voor de rest.

E-Marketing

Een effectief en economisch marketingplan is essentieel voor elke markttoetreding. Wij bieden een breed scala van diensten optimaal afgestemd op het desbetreffende land, waaronder e-mail marketing, SEO, SEM, affiliate marketing en social media.

 

Usability optimalisatie

Door te adviseren over de juiste presentatie van content, in combinatie met laadtijd, afbeeldingen, kleuren, lettertypen enzovoorts, zorgen wij dat uw klanten in elk specifiek land een geweldige online ervaring hebben in lijn met uw merk en doelstellingen.

Multi-Channel-Ondersteuning

De mogelijkheden om uw producten te promoten en te binden met uw klanten zijn bijna eindeloos. Wij beoordelen uw product in de context van het land en helpen u om effectief online aanwezig te zijn met uw eigen webshop, marktplaatsen zoals Amazon en Ebay, social media en andere marketing- en verkoopplatformen.

Vertalingen

Een webshop kan alleen succesvol zijn als het wordt gepresenteerd in de moedertaal van de bezoekers. Met alle aspecten van een website moet rekening worden gehouden; van een productbeschrijving tot aan de algemene voorwaarden. Wij verzorgen alle noodzakelijke vertalingen voor uw webshop, productbeschrijvingen, campagnes, advertenties etc.

Wet- en regelgeving

Elk land heeft een eigen juridisch systeem. Schending van lokale wetten kunnen ernstige juridische gevolgen hebben. Met Salesupply bent u altijd veilig. Wij voorzien u van alle benodigde informatie en garanderen een foutloze implementatie. Dit omvat algemene voorwaarden, privacybeleid, cookiebeleid en meer.

 

Detachering

Voor u e-commerce activiteiten in binnen- en buitenland kunnen wij voor gekwalificeerd personeel zorgen, dat kort tijdelijk of voor langere tijd een rol omtrent u webwinkel op zich kan nemen. Denk bijvoorbeeld aan een (lokale) shopmanager voor u (buitenlandse) webwinkel, een projectmanager of een customer service manager. Ons personeel wordt door trainingen en nauwe samenwerking met u bedrijf helemaal klaargestoomd om optimaal aan u eisen en strategische doelstellingen te voldoen.

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief of contact opnemen.

Wij kijken uit naar uw reactie.

Onze klanten

TennisPointAuto-Teile-UngerAdidasFonqBergtoys
OmodaFuturumshopBagageonlineGstarAzalp
ExpressoSloggiesMarks and SpencerSchuhLighting Ever
Light11.deImpericon.comGlamiraGlanbia PLCReifen Champion
Stocker Point - Country & MoreDestock GolfekoiPower Sante - ma parapharmacieVente a la Propriete
ekosport - le espécialiste du skiunisportstadiumAmerican SodaMM Direct Biggest Brands - Lowest Prices
HammerHechteHealthengelbert strauss GmbH & Co. KGVente-Unique.nl