Over Salesupply

Salesupply is een wereldwijde dienstverlener in e-commerce. Wij helpen online retailers bij het sneller, efficiënter en tegen lage kosten bewerkstelligen van internationale groei.

Wij bieden zowel standaard als op maat gemaakte oplossingen. Zo verkennen wij de lokale e-commerce markt voor u, bepalen vervolgens samen de strategie en lokaliseren uw webshop. Als de webshop "country proof" is, helpen wij vervolgens ook in de dagelijkse operatie. Zo beantwoorden wij de telefoon, e-mails en chat, en zorgen wij voor bezoekers naar uw buitenlandse shop. 

Uw klant merkt geen verschil, maar u zult sneller en efficiënter op de buitenlandse markt opereren. U genereert meer verkopen terwijl u minder kosten maakt!

Vandaag de dag helpen we wereldwijd meer dan 350 tevreden e-retailers met hun internationale verkoop. Voorbeelden hiervan zijn bedrijven als: HEMA, O'Moda, Fonq.nl, MissEtam, BergToys, Azalp, LampEnLicht en vele anderen.

Peter Jan Broeders, Azalp.nl

"Een van onze beste beslissingen was Salesupply betrekken bij onze internationalisering. Onze samenwerking staat dan ook synoniem aan deskundigheid, energie en daadkracht".  
 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief of contact opnemen.

Wij kijken uit naar uw reactie.

Onze klanten

TennisPointAuto-Teile-UngerAdidasFonqBergtoys
OmodaFuturumshopBagageonlineGstarAzalp
ExpressoSloggiesMarks and SpencerSchuhLighting Ever
Light11.deImpericon.comGlamiraGlanbia PLCReifen Champion
Stocker Point - Country & MoreDestock GolfekoiPower Sante - ma parapharmacieVente a la Propriete
ekosport - le espécialiste du skiunisportstadiumAmerican SodaMM Direct Biggest Brands - Lowest Prices
HammerHechteHealthengelbert strauss GmbH & Co. KGVente-Unique.nl