Verkopen in buitenland

U bent een succesvolle online retailer en u wilt meer dan alleen de Nederlandse markt?  Dan bent u op de juiste website terechtgekomen. Als online verkopen in het buitenland lonkt, dan is meteen de volgende vraag; "hoe ga ik beginnen?" Alles zelf doen? Zoeken naar een goede partner? Veel vragen en uitdagingen komen op u af, denk aan verschillende talen, aankoopgedrag, cultuur, betaalmethoden, buitenlandse BTW, klantenservice, logistiek, retouren, wetgeving, etc. 

Wees gerust, u staat er niet alleen voor. Salesupply is een bedrijf dat u helpt met al uw internationale online plannen. Wij helpen dagelijks Nederlandse bedrijven om cross border te verkopen. De afgelopen 10 jaar hebben wij via onze eigen webwinkels ondervonden dat verkopen in het buitenland niet makkelijk is. U moet zich compleet inleven in de buitenlandse markt. Vanuit die problematiek is Salesupply ontstaan! Een succesvol, flexibel en "down to earth" bedrijf met inmiddels 15 kantoren over de hele wereld. 

Salesupply biedt u dan ook alle diensten die de kans op succes in het buitenland maximaliseren. Via een uitgebalanceerd aanbod en met een bewezen succesformule, behalen wij samen met u de gewenste resultaten. 

Wilt u eens kennismaken met onze specialisten? Bel ons op 024 -711 33 70 of vul onderstaand contactformulier in.  

"Met Salesupply zijn wij in staat om onze internationale groeistrategie te realiseren in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië" 

Patrick Kerssemakers, Fonq.nl

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief of contact opnemen.

Wij kijken uit naar uw reactie.

Onze klanten

TennisPointAuto-Teile-UngerAdidasFonqBergtoys
OmodaFuturumshopBagageonlineGstarAzalp
ExpressoSloggiesMarks and SpencerSchuhLighting Ever
Light11.deImpericon.comGlamiraGlanbia PLCReifen Champion
Stocker Point - Country & MoreDestock GolfekoiPower Sante - ma parapharmacieVente a la Propriete
ekosport - le espécialiste du skiunisportstadiumAmerican SodaMM Direct Biggest Brands - Lowest Prices
HammerHechteHealthengelbert strauss GmbH & Co. KGVente-Unique.nl