Verkopen op Amazon

Verkopen via marktplaatsen heeft als grote voordeel dat u snel een internationale markt kunt betreden. Amazon is natuurlijk een goed voorbeeld hiervan. Via dit platform bent u in staat om producten online te verkopen in de grootste markten van Europe en natuurlijk in Noord -en Midden Amerika.

Echter, in de praktijk is het verkopen op Amazon moeilijker dan vaak wordt gedacht. De concurrentie is groot en de kunst is om bij de geselecteerde leveranciers te komen als er naar uw product wordt gezocht. Verder stelt Amazon bepaalde eisen waar uw operatie aan moet voldoen, zoals lokale klantenservice, lokaal retouradres en natuurlijke de lokale aangifte en afdracht van uw BTW. Salesupply ondersteunt u compleet in dit proces.

Neem via onderstaand formulier contact met ons op of bel naar 024 – 711 33 70 en vraag naar onze Amazon Return Service, Amazon Customer support en de Amazon BTW service.

Salesupply verzorgt de lokale klantenservice in Duitsland en Frankrijk. Hierdoor zijn onze klantenbeoordelingen goed en dit is perfect voor onze positie in Amazon". 

Wilhelm Verton, O'moda.nl

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief of contact opnemen.

Wij kijken uit naar uw reactie.

Onze klanten

TennisPointAuto-Teile-UngerAdidasFonqBergtoys
OmodaFuturumshopBagageonlineGstarAzalp
ExpressoSloggiesMarks and SpencerSchuhLighting Ever
Light11.deImpericon.comGlamiraGlanbia PLCReifen Champion
Stocker Point - Country & MoreDestock GolfekoiPower Sante - ma parapharmacieVente a la Propriete
ekosport - le espécialiste du skiunisportstadiumAmerican SodaMM Direct Biggest Brands - Lowest Prices
HammerHechteHealthengelbert strauss GmbH & Co. KGVente-Unique.nl