Salesupply is een wereldwijde e­business organisatie die e­-retailers in staat stelt om winstgevende internationale groei sneller, efficiënter en met relatief lage kosten te bereiken. Als winnaar van de Marketing Innovation Award 2013, winnaar Thuiswinkel Cross  Border Award, genomineerde voor BEVH Rising Star en recentelijk in de top 20 opgenomen van de Deloitte Fast50 is Salesupply een welgewaardeerde speler in het internationale e­commerce landschap.

Salesupply is inmiddels in 18 landen actief. Ons klantenbestand omvat honderden toonaangevende e­-commerce ondernemingen zoals Fonq, Miss Etam, Coca Cola, Sloggi, Hema, Adidas, Marks & Spencer, Tennis Point en Dress for Less.

Wij zoeken gepassioneerd talent om met ons mee te groeien. De junior developer met sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden, die de ambitie heeft om hard te werken en daarvoor beloond te worden is de persoon waar Salesupply naar op zoek is. Een team van hardwerkende collega’s zullen jou ondersteunen, maar jou ook de verantwoordelijkheid geven  om je grenzen te verleggen en technische uitdagingen te overwinnen.

Dit is een ideale rol voor gepassioneerde junior developers met een brede basiskennis van veelgebruikte programmeertalen, maar ook de passie om verder te kijken naar nieuwe ontwikkelingen. Je komt in een omgeving waarin je werkt in een gevarieerd en gemotiveerd team dat voor je klaarstaat en met je mee werkt om complexe uitdagingen tot praktische handelingen te vertalen.

Enthousiasme, ambitie en gedrevenheid zijn de kernwaarden van jou toekomstig team. Ben jij een absolute doorzetter met een probleemoplossend vermogen en een ondernemende creatieve geest hebt, dan ben jij de perfecte invulling. 

Verantwoordelijkheden 

In deze rol draag je zorg voor een optimale verhouding tussen design, techniek en klantcontact. Jij bent een ondernemende persoonlijkheid; hardwerkend, goed georganiseerd en zelfstandig . Betrouwbaar en professioneel; in- ­ en externe klanten hebben hoge verwachtingen van je. Focus; eigen verantwoordelijkheid voor opleveringen en het stellen van deadlines. Communicatief sterk om klanten en teamgenoten effectief te kunnen ondersteunen  

De verwachtingen en kennis


2+ jaar ervaring als junior developer; HTML, XML, JSON, SQL, PHP en .Net/ASP 

Vertrouwd met Git is een must 

Een hbo/wo denkniveau; snel schakelen en een groot probleem oplossend vermogen 

Communicatief sterk in Engels en Nederlands, schrift en verbaal 

Vertrouwd met Linux, maar ook Microsoft omgevingen 

Een ondernemende persoonlijkheid, gemotiveerd, resultaatgericht en gedreven door kwaliteit


Ons aanbod


Fantastische werkplek in Wijchen nabij Nijmegen 

Een leuk, jong en gedreven team  

Reiskostenvergoeding, lunch en ontbijt 

Een competitief salaris met ruime mogelijkheden 

 


Lijkt het je leuk om eens bij ons langs te komen en te zien wat je toekomstige werkplek kan worden? 
Bel dan direct met 024 711 3370 of mail jou cv en motivatiebrief naarcareers@salesupply.com