Salesupply is een wereldwijde e­business organisatie die e­retailers in staat stelt om winstgevende internationale groei sneller, efficiënter en met relatief lage kosten te bereiken. Als winnaar van de Marketing Innovation Award 2013, winnaar Thuiswinkel Cross  Border Award, genomineerde voor BEVH Rising Star en recentelijk in de top 20 opgenomen van de Deloitte Fast50 is Salesupply een welgewaardeerde speler in het internationale e­commerce landschap.

Salesupply is inmiddels in 18 landen actief. Ons klantenbestand omvat honderden toonaangevende e­-commerce ondernemingen zoals Fonq, Miss Etam, Coca Cola, Sloggi, Hema, Adidas, Marks & Spencer, Tennis Point en Dress for Less.

Wij zoeken gepassioneerd talent met een goed gevoel voor klanttevredenheid om met ons mee te groeien. De support engineer met sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden, die de ambitie heeft om hard te werken en daarvoor beloond te worden is de persoon waar Salesupply naar op zoek is. Een team van hardwerkende collega’s zullen jou ondersteunen, maar jou ook de verantwoordelijkheid geven om je grenzen te verleggen en technische uitdagingen te overwinnen.

In de rol als support engineer zal technische ondersteuning van onze in­ en externe klanten jou kerntaak zijn. Jouw doelstelling is om op basis van de best mogelijke service en ondersteuning onze klanten te bedienen bij het gebruik van onze services.

Enthousiasme, servicegericht werken en gedrevenheid zijn de kernwaarden van jou toekomstig team. Ben jij een absolute doorzetter met een probleemoplossend vermogen en een ondernemende geest hebt, dan pas jij bij ons bedrijf. 

Verantwoordelijkheden

 • Hardwerkend, goed georganiseerd en zelfstandig
 • Betrouwbaar en professioneel
 • Het kunnen stellen en het bewaken van individuele en targets
 • Communicatief zeer sterk om klanten en teamgenoten effectief te kunnen ondersteunen


De verwachtingen en kennis

 • Probleemoplossend werken is waar jij gelukkig van wordt.
 • Een hbo/wo denkniveau; snel schakelen en een probleemoplossend vermogen.
 • Positief en creatief; zelfverzekerd, out­of­the box denken maakt alles mogelijk.
 • Een ondernemende persoonlijkheid, gemotiveerd, resultaatgericht en gedreven door succes

 

Ons aanbod

 • Fantastische werkplek in Wijchen nabij Nijmegen
 • Een leuk, jong en gedreven team
 • Reiskostenvergoeding, lunch en ontbijt
 • Een competitief salaris met ruime mogelijkheden


Lijkt het je leuk om eens bij ons langs te komen en te zien wat je toekomstige werkplek kan worden? Bel dan direct met 024 711 3370 of mail jou cv en motivatiebrief naar  careers@salesupply.com.