Salesupply is een wereldwijde e­business organisatie die e­retailers in staat stelt om winstgevende internationale groei sneller, efficiënter en met relatief lage kosten te bereiken. Als winnaar van de Marketing Innovation Award 2013, winnaar Thuiswinkel Cross Border Award, genomineerde voor BEVH Rising Star en recentelijk in de top 20 opgenomen van de Deloitte Fast50 is Salesupply een welgewaardeerde speler in het internationale e-­commerce landschap.

Salesupply is inmiddels in 18 landen actief. Ons klantenbestand omvat honderden toonaangevende e­-commerce ondernemingen zoals Fonq, Miss Etam, Coca Cola, Sloggi, Hema, Adidas, Marks & Spencer, Tennis Point en Dress for Less.

Wij zoeken gepassioneerd talent om met ons mee te groeien. De System Engineer  met sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden, die de ambitie heeft om hard te werken en daarvoor beloond te worden is de persoon waar Salesupply naar op zoek is. Een team van hardwerkende collega’s zullen jou ondersteunen, maar jou ook de verantwoordelijkheid geven om je grenzen te verleggen en technische uitdagingen te overwinnen.

In de rol als System Engineer zal de doorontwikkeling van onze technische infrastructuur je kerntaak zijn. Jouw doelstelling is om op basis van bewezen technieken, vanzelfsprekend met aanvulling van de laatste technologie de infrastructuur te beheren en verder te optimaliseren. Enthousiasme, ambitie en gedrevenheid zijn de kernwaarden van jou toekomstig team. Ben jij een absolute doorzetter met een probleemoplossend vermogen en een ondernemende geest hebt, dan pas jij bij ons bedrijf.

Verantwoordelijkheden

Hardwerkend, goed georganiseerd en zelfstandig

Betrouwbaar en professioneel

Het kunnen stellen en het bewaken van individuele en targets

Communicatief sterk om klanten en teamgenoten effectief te kunnen ondersteunen


De verwachtingen en kennis

2 jaar bewezen programmeer ervaring en bijhorend denkniveau

Een hbo/wo denkniveau; snel schakelen en een probleemoplossend vermogen

Vertrouwd met Linux en Microsoft omgevingen

Positief en creatief; zelfverzekerd, out of the box denken maakt alles mogelijk

Een ondernemende persoonlijkheid, gemotiveerd, resultaatgericht en gedreven door succes


Ons aanbod

Fantastische werkplek in het altijd bruisende Wijchen

Een leuk, jong en gedreven team

De juiste tools in soft en hardware

Een competitief salaris met ruime mogelijkheden


Lijkt het je leuk om eens bij ons langs te komen en te zien wat je toekomstige werkplek kan worden? Bel dan direct met 024 711 3370 of mail jou cv en motivatiebrief naar careers@salesupply.com