Wij zijn op zoek naar nieuw talent! Salesupply is een wereldwijde e-­business organisatie die e­-retailers in staat stelt om winstgevende internationale groei sneller, efficiënter en met relatief lage kosten te bereiken. Als winnaar van de Marketing Innovation Award 2013, winnaar Thuiswinkel Cross Border Award, genomineerde voor BEVH Rising Star en recentelijk in de top 20 opgenomen van de Deloitte Fast50 is Salesupply een welgewaardeerde speler in het internationale e-­commerce landschap. We hebben de volgende openstaande vacatures:

Salesupply System Engineer

In de rol als System Engineer zal de doorontwikkeling van onze technische infrastructuur je kerntaak zijn. Jouw doelstelling is om op basis van bewezen technieken, vanzelfsprekend met aanvulling van de laatste technologie de infrastructuur te beheren en verder te optimaliseren.

Salesupply Support Engineer

De support engineer met sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden, die de ambitie heeft om hard te werken en daarvoor beloond te worden is de persoon waar Salesupply naar op zoek is. Een team van hardwerkende collega’s zullen jou ondersteunen, maar jou ook de verantwoordelijkheid geven om je grenzen te verleggen en technische uitdagingen te overwinnen. 

Salesupply Junior Developer

Dit is een ideale rol voor gepassioneerde junior developers met een brede basiskennis van veelgebruikte programmeertalen, maar ook de passie om verder te kijken naar nieuwe ontwikkelingen. Je komt in een omgeving waarin je werkt in een gevarieerd en gemotiveerd team dat voor je klaarstaat en met je meewerkt om complexe uitdagingen tot praktische handelingen te vertalen.