Salesupply staat op de 200ste plaats van snelst groeiende technologiebedrijven in de Deloitte Technology Fast500 EMEA 2014.

Een uitstekende groei van 864 procent vanwege onze unieke manier om klanten te ondersteunen bij de uitbreiding van hun e-commerce business over de hele wereld en de uitmuntende samenwerking met onze partners, onze klanten en binnen onze globale teams.

Wij zijn trots vandaag te kunnen melden dat Salesupply op de 200ste plaats staat van de Deloitte Technology Fast500 EMEA 2014, een ranglijst van de 500 snelst groeiende technologiebedrijven in EMEA. Het klassement is gebaseerd op de omzetgroei van de afgelopen vijf jaar. Salesupply groeide in deze periode met 864 procent. 

De winnaar was de Franse media- en entertainmentonderneming Weezevent, met een indrukwekkend groeipercentage van 43.202 procent. Met 86 vermelde bedrijven had Frankrijk het grootste aantal bedrijven op de lijst en is het, net als vorig jaar, het thuisland van de winnende onderneming. Weezevent werd gevolgd door de Israëlische bedrijven Taboola (+42.048 procent) enSuperfish (+37.102 procent). 

Naast de plaats in de Deloitte Technology Fast 500, behaalde Salesupply een 17de plaats in de Nederlandse Deloitte Technology Fast50, een klassement van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De Nederlandse winnaar GreenPeak Technologies (8.757 procent groei) behaalde de 14de plaats op de EMEA lijst.

“Het is een indrukwekkende prestatie om op de Deloitte Technology Fast500 terecht te komen, vooral in de sterk concurrerende en snel veranderende wereld van de technologiebranche,” vertelde David Halstead, Deloitte UK en partner die verantwoordelijk is voor het Deloitte Technology Fast 500 EMEA programma. "We feliciteren Salesupply met het feit dat ze tot de meest dynamische en succesvolle bedrijven in de regio behoren." 

Gemiddeld hadden bedrijven die op het Deloitte Technology Fast500 EMEA 2014 programma staan een total groei van 1.711 procent behaald.