Kom jij ons Finance Team versterken? Salesupply is per direct op zoek naar een Manager Finance & Reporting (24uur)!

De functie: 

Als Manager Finance & Reporting ben je de rechterhand van de CFO en werk je nauw met hem samen. Je bent verantwoordelijk voor de periodieke rapportages, de (geconsolideerde) jaarrekening, de consolidatie en de budgettering van Salesupply Holding BV en haar werkmaatschappijen in het binnen- en buitenland. Je levert verder een grote bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het financiële beleid en aan de continue verbetering van de interne procedures en processen. De groei, ambitie en ontwikkeling van de organisatie alsmede het informele karakter biedt goede ontwikkelingsmogelijkheden maar vragen ook de nodige improvisatie en aanpassingsvermogen aan snel veranderende omstandigheden en kansen.

Voornaamste taken en verantwoordelijkheden:

  • De complete verzorging van alle periodieke rapportages en analyses ten behoeve van het management van de organisatie
  • De periodieke consolidatie van alle rapportages van de holding en de werkmaatschappijen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, USA en China
  • Opstellen en bewaken van de periodieke cashflow overzichten, cash management en werkkapitaalbeheersing
  • Opstellen van de jaarrekeningen
  • Een actieve rol in de jaarlijkse budgetteringsronde en de 3-maandelijkse forecastronde
  • Optimaliseren van de administratieve organisatie en interne beheersing
  • Het ondersteunen, coachen en begeleiden van de financiële afdelingen in de diverse werkmaatschappijen

De Persoon: 
Je bent een gedegen financiële professional die verder kijkt dan alleen cijfers. Een doener die weliswaar gefascineerd is door cijfers, maar die zich realiseert dat cijfers de weerslag zijn van de activiteiten van Salesupply; je moet dus nadrukkelijk de wisselwerking tussen de bedrijfsactiviteiten en de cijfers kunnen begrijpen en daar een actieve rol in spelen.

Je kunt uitstekend alleen, maar ook in teamverband werken.

Wij hechten veel waarde aan je persoonlijkheid. Je bent resultaatgedreven, ambitieus, je bent geen ‘9 tot 5’ - type en je hebt een ‘pragmatische’ instelling. Je toont initiatief en bent instaat om binnen een snel veranderende, groeiende en informele organisatie de juiste structuren uit te zetten. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent hands-on ingesteld en hebt een goed ontwikkeld analytisch en conceptueel denkvermogen. Hiernaast functioneer je minimaal op HBO niveau. Je hebt aantoonbaar ruime ervaring opgedaan binnen een bij voorkeur internationaal georiënteerde organisatie.

Gezien onze internationale ambities verwachten wij een uitstekende beheersing van in ieder geval de Nederlandse en de Engelse taal.

De functie leent zich uitstekend om op parttime basis te worden ingevuld. De invulling hiervan is flexibel en omvat in aanvang 24 uur. 

Het Aanbod:
We werken graag met mensen die goed zijn in hun vak. Die mensen zijn belangrijk voor ons. Zonder hen zouden wij niet zijn wie we zijn. Net als met onze opdrachtgevers gaan we een lange termijn relatie met je aan. De arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld en we zorgen voor een goede werksfeer waarin werk en ontspanning met elkaar in balans zijn.Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. 

De Procedure:
Heb je interesse en en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Laat het ons weten en solliciteer nu. Je reactie zien we graag tegemoet op:careers@salesupply.com  t.a.v. Eric van den Adel.

Het Bedrijf:
Salesupply is een wereldwijd e-commerce bedrijf, dat online retailers helpt om internationaal te groeien en met een relatief lage investering efficiënt en snel winst te boeken. Salesupply biedt een brede reeks modules aan om bedrijven bij het internationaliseren van hun online activiteiten te ondersteunen. Vanuit ons vestigingsnetwerk in Europa, Azië, Rusland, Brazilië en de VS bieden wij oplossingen van marktonderzoek en strategische ondersteuning tot volledige lokalisering van websites, marketing en klantenservice. Inmiddels ondersteunen we meer dan 350 bedrijven uit onder andere de mode, sport en auto branche. Salesupply is een bedrijf waar mensen uit diverse landen op dagelijkse basis samenwerken om voor onze klanten het optimale resultaat te behalen.
  
Als winnaar van de Marketing Innovation Award 2013, winnaar Thuiswinkel Cross Border Award, genomineerde voor BEVH Rising Star en recentelijk in de top 500 opgenomen van de Deloitte Fast500 EMEA is Salesupply een welgewaardeerde speler in het internationale e-­commerce landschap. Ons kantoor in Wijchen huisvest, naast de Nederlandse vestiging van Salesupply, ook de Salesupply Holding, waar de directie, financieel management en de gecentraliseerde PR en marketing zetelt.

Vragen? 
Als je vragen hebt omtrent deze vacature kun je mailen naar Eric van den Adel: 
e.vandenadel@salesupply.com Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.