Bent u een webwinkelier met Cross Border e-Commerce ambities?

Donderdag 19 februari 2015 organiseert ISM eCompany voor de tweede maal het Cross Border e-Commerce event in de karakteristieke boardroom van de Van Nelle Ontwerpfabriek te Rotterdam.  Wanneer je Cross Border e-Commerce ambities bezit, dien je verschillende keuzes te maken. Tijdens dit informatieve event brengen wij je in één middag op de hoogte van de Cross Border mogelijkheden, laten voorbeelden zien, leggen interessante keuzes voor en vertellen waar je rekening mee dient te houden bij het verwezenlijken van je Cross Border e-Commerce ambities. Een absolute must voor webshopeigenaren en ondernemers die internationale ambities hebben en hier nog wel enkele tools en handvatten voor kunnen gebruiken.

De middag bestaat uit verschillende inhoudelijke presentaties waarin diverse sprekers je meenemen in de wereld van Cross Border e-Commerce. Hans Siebum van Salesupply zal een succesvolle praktijkcase presenteren. Sam Manus van ISM eCompany laat de mogelijkheden en voordelen van verschillende e-Commerce platformen zien en Jeroen Boon van Norbert Dentressangle vertelt over de mogelijkheden van e-fulfilment. Laat je deze middag inspireren door deze 3 experts op het gebied van Cross Border e-Commerce.

Wij nodigen je graag uit voor dit informatieve evenement in de Van Nelle Ontwerpfabriek te Rotterdam, recent toegevoegd aan de UNESCO Werelderfgoed lijst. Het programma start 19 februari 2015 om 12.30 uur en omvat naast de informatieve sessies ook een lunch en een gezellige borrel in de karakteristieke boardroom van de Van Nelle Ontwerpfabriek. Tijdens dit event krijg u antwoorden op vragen, doet nieuwe ideeën op en ontmoet experts en vakgenoten.