Salesupply, expert voor internationaal e-commerce succes, dingt mee om de publieksprijs van de High Growth Awards, die ondernemers een podium voor hun visie op groei geeft.

De High Growth Awards vormt hét podium voor de beste groeibedrijven in Nederland. Deze uitreiking onderscheidt zich door de beoordeling van de kwaliteit van de groei en niet alleen de kwantiteit. Een onafhankelijke jury met door de wol geverfde ondernemers en experts bepaalt wie tot de top van de beste groeibedrijven van Nederland behoort.

Eén van de prijzen die men bij de High Growth Awards kan winnen is de Publieksprijs. Deze prijs is in het leven geroepen om de ondernemers een extra podium te geven om hun visie op groei aan Nederland te laten weten. Op deze manier maken zij kans het ultieme rolmodel te zijn voor Nederland. Salesupply is trots om dit jaar mee te mogen dingen om deze bijzondere prijs!

  “Onze passie ligt in het feit dat we het ontzettend inspirerend vinden om andere bedrijven te helpen met   hun internationale groei. Deze passie wordt door onze relaties gewaardeerd en is de reden waarom bedrijven zaken met ons doen. Het Salesupply concept is voor ieder bedrijf met internationale ambities een schaalbare, kostenvriendelijke en snelle oplossing voor export in meer dan 20 landen,” aldus Jeroen Leenders, Global Marketing en Sales Director bij Salesupply.

Stemt u ook op Salesupply? Klik snel hier! Stemmen kan tot en met maandag 2 november 2015. Iedere stem kan maar één keer uitgebracht worden.

De drie bedrijven die de meeste stemmen weten binnen te halen, krijgen een bedrijfsfilm aangeboden, die word getoond tijdens de uitreiking op 25 november 2015 en er wordt door het publiek, middels stemkastjes, gekozen voor de uiteindelijke winnaar.

Over de High Growth Awards

Port4Growth vindt het belangrijk om groeibedrijven die al een flinke weg hebben afgelegd en een kwalitatief goede groei hebben weten te realiseren, één keer per jaar de erkenning te geven die zij verdienen. Genomineerd zijn voor de High Growth Awards staat voor een onafhankelijke erkenning voor buitengewone groeiprestaties van jouw bedrijf en je medewerkers. Naast de kwantitatieve groei van je bedrijf, speelt voornamelijk de kwaliteit van die groei een belangrijke rol.

Tijdens deze jaarlijks terugkerende verkiezing wordt er per regio een winnaar bekend gemaakt. Hieruit wordt de landelijke winnaar gekozen. De zes regio’s zijn Midden-Nederland, Noord-Holland/Flevoland, Noord-Nederland, Oost-Nederland, Zuid-Nederland en Zuid-Holland/Zeeland. Een onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen beoordeelt de deelnemende bedrijven. De beoordeling is gebaseerd op het Port4Growth Groeimodel. Dit model geeft aan wat de zes onderscheidende groeithema’s zijn waarop succesvolle groeibedrijven zich onderscheiden.