Salesupply, expert voor internationaal e-commerce succes, dingt mee om de publieksprijs van de High Growth Awards, die ondernemers een podium voor hun visie op groei geeft. Salesupply is door de jury genomineerd als kandidaat voor de regio Oost-Nederland. Op 25 november zal de uiteindelijke winnaar van heel Nederland bekend worden gemaakt!

Salesupply is één van de genomineerden voor de High Growth Awards 2015, waarbij ondernemingen strijden om de titel van beste groeibedrijf in de regio Oost-Nederland. Deze Award is een initiatief van Port4Growth, platform voor groeiondernemingen, en haar partners Rabobank, Grant Thornton en Philips. Op 25 november 2015 worden de winnaars tijdens een feestelijke uitreiking in het Duisenberg Auditorium van de Rabobank Nederland te Utrecht bekend gemaakt.

High Growth Awards 2015

Dit zijn dé Awards voor Nederlandse groeiondernemingen die de afgelopen drie jaar flinke omzetgroei hebben gerealiseerd. Bij deze jaarlijks terugkerende verkiezing speelt niet alleen kwantitatieve groei een belangrijke rol, maar ook juist de kwaliteit van die groei. Een bedrijf wordt bijvoorbeeld onder andere beoordeeld op het ondernemersprofiel, de voorbeeldfunctie of de rol van strategie in het groeiproces. Een onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen beoordeelt de bedrijven en een onafhankelijke accountant checkt de groeicijfers. Op 25 november 2015 worden de winnaars tijdens een feestelijke uitreiking bij Rabobank Nederland te Utrecht bekend gemaakt.

Salesupply is trots om dit jaar mee te mogen strijden om deze bijzondere prijs!