Woensdag 6 april 2016 om 14:00 - Amsterdam, Nederland

Seminar: Online Retailen in Amerika

E-commerce is in veel landen een van de snelst groeiende sectoren. Afstanden worden kleiner: De hele wereld lijkt online bereikbaar. Dit is dagelijks te merken in de ontwikkelingen in het retail-landschap. In Amerika, de grootste E-commerce markt ter wereld, waar de online bestedingen hoog zijn, de markt groot en relatief snel te benaderen is, liggen ook voor uw bedrijf kansen.

Tijdens dit seminar op 6 April delen TABS, B-Amsterdam en Salesupply met hun ervaringen en kennis, hoe u deze enorme markt kunt betreden. We gaan in op de energie, markt en de regels die de Amerikaanse droom met zich mee brengt.

                               

 

 

Het programma zal er als volgt uitzien:
2:00 B-Amsterdam

De CEO van B-Amsterdam vertelt U meer: over Start-up landschap, de energie en de business culture in de markt en het plannen dat B-Amsterdam heeft om bedrijven een werkruimte te faciliteren om deze markt succesvol te kunnen benaderen.

2:20 Salesupply

Timon van den Berg, CEO van Salesupply Inc vertelt U meer: over de Ecommerce-markt, trends en ontwikkelingen, verschillende strategieën hoe de markt te benaderen en de belangrijkste verschillen tussen de Amerikaanse en Nederlandse E-commerce markt.

3:00 TABS Inc.

Jacob Willemsen, President van TABS vertelt U meer: Over de praktische aspecten van het zakendoen in de VS, mede op basis van ervaringen van andere bedrijven die u voorgingen. Daarnaast een introductie van de regelgeving, entiteit structuren t.b.v. verschillende strategische benaderingen, Amerikaanse belastingstructuur en hoe je in lijn kunt blijven met de lokale wetgeving zodat je succesvol zaken kunt doen in Amerika.

3:40 Q en A
4:00 Borrel/Netwerk gelegenheid
 
Locatie: 
 

Startupbootcamp HQ Amsterdam - B.Amsterdam 3rd Floor, Johan Huizingalaan 763a, 1066VH Amsterdam, Netherlands

 

Bent u er graag bij op 6 April? Meld je dan hier aan! >>> Inschrijving