Niet geheel zonder trots kondigen wij vandaag de naderende lancering van het Cross-Border Magazine aan, een nieuw Engelstalig printmagazine dat cases, onderzoeken, tips en trucs rondom het onderwerp grensoverschrijdend online verkopen biedt.

Samen met onze zeer gewaardeerde partners PayPal, Bleckmann, Spring, eTail Europe, Intershop, Avalara, Ecommerce Europe en India Connect heeft initiatiefnemer Salesupply de afgelopen maanden alles op alles gezet om dit nieuwe blad verfrissend, waardevol en interessant leesvoer te maken voor iedereen die zich dagelijks bezighoud met cross-border. Alle 'hot' topics komen aan bod: logistiek, Instagram, markten zoals de VS, Roemenië of India, belastingkwesties, B2B en Europese regelgeving.

Nieuwsgierig geworden? U kunt het blad vanaf nu bestellen, helemaal gratis!

Ook ontmoeten we u graag op het ETail Europe event van 21-23 juni in London. Retailers kunnen we een interessante korting van 25% bieden. Check snel onze site! 

Volg ons ook op  Twitter  en Instagram.