Salesupply werkt samen met Qeepid XL Fulfilment

Bedrijven die grote producten, zoals meubels, machines en huishoudelijke apparatuur verkopen, weten, dat de logistiek vaak een struikelblok is. Organisatorisch en ook wat betreft de kosten is vooral de grensoverschrijdende verkoop vaak een grote uitdaging.

Salesupply’s nieuwe partner Qeepid XL Fulfilment helpt bedrijven nu om dit probleem op te lossen. In samenwerking met diverse transportpartners kan Qeepid XL scherpe transporttarieven bieden voor o.a. PostNL, DHL, DPD, UPS, Dachser en Transmission. Gezien hun specialisme in (extra) grote producten, is het Bij Qeepid XL Fulfilment bijvoorbeeld mogelijk om pakketten tot 70 kg te versturen.

Producten zoals tuinhuisjes, skelters of trampolines

Dit is handig voor verkopers van producten van groter formaat, welke opgeslagen worden in palletstellingen. Denk hierbij aan o.a. tuinmachines, dakkoffers, meubels, huishoudelijk apparatuur, fietsdragers, tuinhaarden, trampolines, tuinhuisjes, loopfietsen, skelters en veel meer.   

Qeepid XL is gespecialiseerd in het in- & opslaan van XL goederen, order picking en de logistieke afhandeling van orders en retouren. 

Verkopen in buitenland

De strategische ligging in Zuid-Limburg én exclusieve logistieke lijnen, maken het tevens mogelijk dat de transporttarieven voor het buitenland extreem scherp zijn. Dagelijks gaan orders de grens over richting België, Duitsland, Frankrijk en verder.   

“De meeste fulfilment bedrijven richten zich enkel op kleinere producten tot 30 kg. Fulfilment en cross-border e-commerce zijn vaak niet mogelijk voor grotere producten. Er is echter wel veel vraag in de markt” licht Ludo Roufs, oprichter van Qeepid XL Fulfilment, toe.

Speciale actie!

Verkoopt u (extra) grote producten en heeft u behoefte aan fulfilment? 
Neem dan nu contact op voor de speciale Salesupply actie: geen startkosten & 12 maanden 10% korting op de warehousing.