Bezok ons op de Webwinkel Vakdagen Stand 86 24 en 25 januari 2018

Salesupply is een wereldwijde leverancier van oplossingen op het gebied van e-fulfilment en customer care. Zo kunnen e-retailers schaalbaar, snel en kostenefficiënt groeien. Zoek jij naar oplossingen voor jouw e-commerce logistiek of customer service? Bezoek ons op de Webwinkel Vakdagen 2018.

De outsource oplossingen van Salesupply variëren van wereldwijde logistieke fulfilment, volledige multichannel ondersteuning in vijftien talen en internationale retourverwerking. Voor elke groeien e-commerce organisatie is er een betrouwbare, voordelige oplossing. Zo kun jij je focussen op jouw kernactiviteiten!

Salesupply heeft in veertien landen in Europa, Rusland, de VS en China een kantoor. Hiermee ondersteunen we meer dan 450 tevreden klanten met hun (internationale) groei. Onze klanten zijn onder meer Coach USA, Segway, 7forallmankind, Secrid, BestSecret, Zizzi, Ekosport en meer.

Tijdens de Webwinkel Vakdagen vind je ons op stand 86. Bezoek ons op 24 of 25 januari. Vergeet je niet aan te melden voor dit event!

Salesupply: Empowering retailers and brands globally with logistic and customer care solutions to achieve perfect customer experience.