Salesupply zenloop

Salesupply zenloop

 

 

Persbericht 10.04.2018 

Salesupply, een wereldwijd e-commerce callcenter en logistiek dienstverlener, gaat samenwerken met zenloop, een technologieprovider gevestigd in Berlijn, bij het berekenen van de Net Promotor Score (NPS). Dankzij deze samenwerking kan Salesupply de in de e-commerce steeds populairder wordende aanbevelingsscore en daarmee de klanttevredenheid meten.

De onlangs uitgebrachte Klantenservicegids 2018 van Salesupply stelt: “Bij een onbevredigende ervaring met de klantenservice van een webshop, overweegt een overgrote meerderheid van klanten over te stappen naar de concurrentie.” Het outsourcen van klantenservice betekent dat bedrijven een belangrijk contactpunt uit handen geven. Vooral op buitenlandse markten is het daarom belangrijk niet enkel de prestaties van de online winkel zelf te controleren, maar ook de kwaliteit van de klantenservice.

zenloop biedt hiervoor een slimme oplossing: het bedrijf stelt online winkels in staat eenvoudig feedback te krijgen via hun eigen feedbackplatform, om inzicht te krijgen in de kwaliteit en verbeteringen toe te passen. Hier wordt de Net Promoter Score (NPS) gemeten, die aangeeft of een klant de online winkel zou aanbevelen, hoe tevreden hij is en hoe hoog zijn loyaliteit is. De opgedane kennis kan de verkoper strategisch gebruiken om zijn service en marktpositie te verbeteren.

"We kijken er naar uit onze klanten te kunnen helpen om feedback van eindgebruikers te gebruiken en hun activiteiten in verschillende markten optimaal te ontwikkelen", zegt Henning Heesen, Managing Director van Salesupply Duitsland. Salesupply biedt zijn klanten al een naadloos geïntegreerde en optimaal schaalbare klantenservice in 15 talen. "Door samen te werken met Salesupply kunnen we meer bedrijven over de hele wereld helpen om klantenfeedback efficiënt en automatisch te evalueren, en zo eindconsumenten een perfecte klantervaring te bieden", zegt Paul Schwarzenholz, medeoprichter en CEO van zenloop.

Over zenloop

zenloop (www.zenloop.com) is een Net Promoter Score (NPS)-gebaseerd SaaS-platform voor het managen van klantenfeedback. zenloop haalt automatisch feedback van klanten op via verschillende kanalen en analyseert en clustert deze met behulp van kunstmatige intelligentie. Hiermee stelt zenloop bedrijven en organisaties in staat hun klanten beter en sneller te begrijpen en tevreden te stellen. zenloop werd in 2016 opgericht door de twee voormalige Flaconi-makers, Björn Kolbmüller en Paul Schwarzenholz, en Lukasz Lazewski. zenloop is momenteel gevestigd in Berlijn.

Over Salesupply

Salesupply is een wereldwijd e-commerce callcenter en logistiek dienstverlener die succesvolle merken, detailhandelaren en fabrikanten helpt een perfecte klantervaring te realiseren. Vanuit meer dan 20 locaties over de hele wereld helpt Salesupply alle industrieën snel, schaalbaar en kosteneffectief te groeien, zowel nationaal als internationaal. Wereldwijd vertrouwen meer dan 450 bedrijven, bijvoorbeeld Segway, 7forallmankind, BestSecret, Coach USA en EMP op de diensten van Salesupply.