Goosecraft

Goosecraft heeft zich tot een multibrand ontwikkeld en verkoopt online, via marktplaatsen en in fysieke winkels. Hun leren jassen, en andere producten, zijn zeer modieus en dienen een grote doelgroep. Om hun klantstrategie te bepalen, maken zij gebruik van de data die zij via hun kanalen kunnen vergaren. Op deze manier kan cross-border verkoop voor elke klant verder worden gepersonaliseerd, op elke plek. Dit betekent dat de strategie er in Duitsland heel anders uit kan zien dan die in bijvoorbeeld Nederland of Japan. Met big data als fundament bepaalt Goosecraft hoe een markt wordt benaderd. Door in die markt te testen, wordt gekeken wat werkt. Op dit moment doet Goosecraft dit in de Duitse markt.

Wil je meer weten over big data? Lees dan hier het artikel over Goosecraft en hun zoektocht naar de meest optimale gebruikerservaring dit in het Cross-Border Magazine is gepubliceerd. Download  het magazine hier