Onlangs heeft het Amerikaanse Hooggerechtshof een uitspraak gedaan die veel impact gaat hebben op Nederlandse e-commerce en SaaS-bedrijven: de zogenaamde Wayfair ruling. Deze regelgeving kan er voor zorgen dat u straks mogelijk zelf sales-tax dient te berekenen, incasseren en af te dragen aan de desbetreffende straat in de Verenigde Staten, ongeacht of u wel of niet in de VS bent gevestigd.

In samenwerking met TABS Inc., Hand Baldachin Associates LLP, Rabobank en RSM organiseert Salesupply een kennissessie waar we u bijpraten over deze uitspraak, wat de gevolgen zijn en hoe u zichzelf als bedrijf op de nieuwe regelgeving kunt voorbereiden. 

De praktische details:
Datum: vrijdag 30 november 2018
Locatie: Rabobank Amsterdam, Amstelplein 8, Amsterdam
Aanvang: 09.00 uur

Programma

  • Ontvangst en opening door Jacob Willemsen, eigenaar van TABS Inc. 
  • Carl v.d. Zandt, advocaat bij Hand Baldachin Associates LLP, schetst de historische en juridische context rondom salestax
  • Hans van Loenen, namens RSM, gaat in op de consequenties van de recente uitspraak rondom salesta
  • Ludo Verlinden vertelt namens Salesupply over trendsharing van B2C ecommerce in de V.S. en behandelt een aantal praktijkcases
  • Willem Wolfs legt namens Rabobank uit welke services en oplossingen zij bieden in de V.S.

Rond 12.00 uur volgt de afsluiting met een lunch en is er gelegenheid tot napraten.

Wilt u de kennissessie volgen?

U kunt zich aanmelden via InternationalDeskNorthAmerica@rabobank.com

Geeft u hierbij uw naam, e-mailadres en bedrijfsnaam door en de gegevens van uw eventuele introducé. Per bedrijf hebben wij plaats voor 2 personen.
Deelname en de lunch zijn kosteloos. Wel kunt u nadien benaderd worden door de organiserende partijen: met uw aanmelding geeft u hiervoor uw goedkeuring.