E-commerce Fulfilment Gids 2019

E-commerce Fulfilment Gids 2019

Zowel lokaal als internationaal stijgen de verwachtingen van (cross-border) winkelende consumenten. Verwachtingen die van invloed op het logistieke proces zijn. Hoe ga je hiermee om? Kies je voor eenzelfde strategie voor zowel lokale als internationale zendingen? Houd je je logistiek in eigen beheer of besteed je het uit? Kies je voor internationaal verzenden vanuit één centraal punt of verzend je vanuit verschillende warehouses? Vragen die iedere online verkoper zich moet  stellen. In het gehele logistieke proces vinden doorlopend ontwikkelingen plaats. Processen worden geautomatiseerd, verpakkingen ontwikkelen zich, next - en same day delivery worden en zijn de norm en innovaties in het bezorgings- en retourneringsproces verschijnen aan de lopende band. De Salesupply E-commerce Fulfilment Gids 2019 biedt inzicht in de ontwikkelingen binnen de logistieke branche en de mogelijkheden die lokale en internationale logistiek met zich mee brengen.

E-commerce Fulfilment Gids 2019

Download de E-commerce Fulfilment Gids 2019.