Het familiebedrijf HIRMER is het grootste, exclusieve mannenmode-huis ter wereld. HIRMER GROSSE GRÖSSEN (HIRMER BIG AND TALL), onderdeel van de HIRMER Group, biedt high-end mode voor mannen met afwijkende maten wereldwijd. Het bedrijf begon klein, maar groeide in de jaren tachtig uit tot Duitslands grootste onderneming voor langere en zwaardere mannen. Niet alleen werden ze succesvol in de fysieke markt, in 2008 begonnen ze ook hun mode online te verkopen. Het bedrijf breidt zich momenteel uit naar Oost-Europa, met online winkels in de Tsjechische Republiek en in Polen.

Internationaal uitbreiden vereist voortdurende updates van reeds geproduceerde content en aanpassingen aan de marktomstandigheden van de doelgroepen. Klantenservice is net zo belangrijk voor customer loyalty, vooral als we het hebben over gevoelige onderwerpen zoals grotere maten. Uitgebreide ondersteuning en advies wordt verwacht van klanten binnen het premiumsegment.

HIRMER BIG AND TALL werkt samen met twee partners om hun positie op de internationale markt te versterken: de taal-dienstverlener Eurotext AG en de fulfilmentspecialist Salesupply, om zo de internationaliseringsstrategie met transnationale expertise te kunnen stimuleren.

Lees meer over de strategieën van HIRMER in de laatste editie van Cross-Border Magazine