Salesupply opent een nieuwe fulfilment locatie in Londen Heathrow. Het openen van deze nieuwe logistieke hub biedt cross-border online retailers nieuwe mogelijkheden om sneller, tegen lagere verzend- en retourkosten in het Verenigd Koninkrijk te leveren. Bijkomend strategisch voordeel is dat een snelle zending vanuit het Verenigd Koninkrijk zorgt voor lagere kosten in de customer service.

Lokaal verzenden in het Verenigd Koninkrijk is klantvriendelijk. Een verzending gaat een stuk sneller en voor zowel verzender als koper zijn verzendkosten lager. Vanuit de nieuwe fulfilment hub kan zowel domestic als cross-border worden geleverd. Salesupply breidt haar logistieke netwerk met de nieuwe locatie uit naar wereldwijde levering vanuit Nederland, Duitsland, de Verenigde Staten, China en, nu dus, het Verenigd Koninkrijk.

Delivery Experience

 

Een van de grote voordelen van de Salesupply Fulfilment service is dat online retailers inzicht in hun algehele voorraad hebben vanuit één systeem. Salesupply verzorgt hiermee de volledige controle op voorraad, het logistieke proces en de levering. Ludo Verlinden, Business Development Manager International E-commerce van Salesupply zegt: “Cross-Border Fulfilment draait ook om het verbeteren van de klantervaring. Wij noemen dit de Delivery Experience, die samen gaat met het reduceren van kosten en het veraangenamen van de levering.”

Om de Delivery Experience te verbeteren, kan lokale voorraad vanuit de Salesupply Fulfilment locatie London Heathrow met een Delivery Window worden geleverd. Verlinden: “Dit houdt in dat de consument een bericht krijgt met een tijdvak van circa 2 uur waarin het pakket geleverd zal worden.”

Brexit

Nu Brexit dichterbij komt, wordt het voor cross-border online (r)etailers steeds belangrijker na te denken over de opslag van voorraad. De nieuwe Fulfilment locatie van Salesupply in London Heathrow speelt een belangrijke rol in het bieden van een oplossing. Salesupply heeft al meer dan 8 jaar ervaring in de UK, en ondersteunt online verkopers met de naderende Brexit gerelateerde moeilijkheden. Meer informatie over de Salesupply Fulfilment Solution? Neem dan contact op: info@salesupply.nl of bel +24 711 33 70