Salesupply opent een nieuwe fulfilment locatie in Polen! Met het openen van dit warehouse in Zielona Góra, dichtbij de westgrens van het land, biedt Salesupply diverse strategische voordelen om eenvoudiger, sneller en goedkoper te leveren in Polen en nabijgelegen landen.

Online verkoop in Polen wordt aantrekkelijk gemaakt door lokale verzendingen. Vanuit deze nieuwe hub, wordt lokaal verzenden naar de eindconsument een stuk voordeliger en sneller. Omdat deze levertijden korter worden gemaakt, zal het aantal klantcontacten ook minder worden.

Gunstige ligging Zielona Góra

Het warehouse van Salesupply in Zielona Góra is uiterst gunstig gelegen. Niet alleen voor verzendingen binnen Polen, maar ook voor verzendingen naar omliggende landen. Tsjechië en de Duitse hoofdstad Berlijn liggen bijvoorbeeld op zo’n 2 uur rijden van de nieuwe fulfilment locatie! Zo wordt leveren in een groot deel van Europa eenvoudiger, sneller én aanzienlijk goedkoper.

Gebruik Cash On Delivery in Polen

Waar het in andere (West) Europese landen nauwelijks voorkomt, wordt er in Polen nog veel door middel van Cash on Delivery betaald. Dit betekent dat er pas wordt betaald bij levering van de bestelling. In 2018 was dit in Polen nog bij bijna de helft van online bestellingen de gekozen betaalmethode. Salesupply biedt met het openen van deze fulfilment locatie Cash on Delivery uiteraard ook als verzend/betaal methode aan.

Het logistieke proces controleren vanuit één systeem

Het warehouse in Polen betekent weer een uitbreiding van het Salesupply Fulfilment netwerk. Salesupply bood haar diensten al aan vanuit Nederland, Duitsland, Italië, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en China. Aan deze mooie lijst wordt Polen nu dus toegevoegd. Vanuit deze warehouses kunnen over de hele wereld pakketten worden bezorgd terwijl de online retailer het logistieke proces vanuit één systeem kan blijven beheren. Salesupply biedt hiermee volledige controle op voorraad, het logistieke proces en de levering. Ludo Verlinden, Global Business Development Manager bij Salesupply, zegt: “Door de producten lokaal in Polen te verzenden scheelt dit al snel zo’n €4 tot €6 per pakketje en bovendien is het de volgende dag bezorgd. Salesupply biedt (e)retailers zo de kans om door middel van cross-border fulfilment in lokale klantervaring te excelleren.”

Meer informatie over Salesupply Fulfilment? Neem dan contact op: info@salesupply.com of bel 024 711 33 70.