Conveyor with boxes

PERSBERICHT - 20 FEBRUARI

Salesupply heeft een tweede fulfilment locatie in Duitsland geopend, in Dorsten. Salesupply verzorgde al fulfilment vanuit Duitsland, maar door een groeiende vraag was uitbreiding met een tweede locatie noodzakelijk. Dit nieuwe fulfilment center is volledig geautomatiseerd. Dit biedt extra voordelen, zoals lagere kosten, een sneller picking-and-packing proces en efficiënte opslagmogelijkheden. 

Volledig geautomatiseerd fulfilment centrum

Deze nieuwe locatie in Dorsten is extra interessant  voor klanten van Salesupply, omdat het warehouse volledig geautomatiseerd is. Dit resulteert in lagere fulfilment kosten en nog meer controle over - en inzicht in de voorraad. De opzet is perfect wanneer batchcontrole of houdbaarheidsdatum belangrijk zijn voor de opslag van de producten.

Daarnaast biedt het geautomatiseerde proces diepgaande analyse - en rapportage mogelijkheden. Met deze informatie blijft de online retailer volledig in controle ondanks uitbesteding van de fulfilment activiteiten aan Salesupply. 

De fulfilment locatie in Dorsten kan nog meer toegevoegde waarde leveren dankzij de geautomatiseerde verpakkingsmachine. Dit biedt klanten de mogelijkheid om de bedrukking van de verpakking te personaliseren om zo de klantervaring nog verder te verbeteren. 

Internationaal netwerk en platform

De nieuwste fulfilment locatie in Duitsland maakt deel uit van het internationale fulfilment netwerk van Salesupply. Dit netwerk biedt klanten meer dan 15 e-commerce fulfilment locaties, verspreid over Europa, Noord-Amerika en Azië. 

Timon van den Berg, Director of Global Logistics, legt het belang van dit netwerk uit: "In e-commerce, vooral B2C e-commerce, zijn consumenten uiterst veeleisend. Vooral als het gaat om leveringskosten en transittijden. Dankzij ons efulfilment platform kunnen wij onze verkopers over de hele wereld snelle levering tegen lokale tarieven bieden, met één aanspreekpunt en één manier van werken. Hierdoor kunnen webshops overal lokaal concurreren".

Neem hier contact met ons op voor meer informatie.