Fulfillment warehouse

Salesupply heeft een tweede e-commerce fulfilment center geopend in Madrid. Door groeiende internationale vraag naar fulfilment dichter bij de eindklant was een tweede warehouse nodig, naast de locatie in Barcelona.

Het nieuwe warehouse kan alle soorten producttypes opslaan en verzenden. Hierdoor is het fulfilmentaanbod van Salesupply in Spanje sterk uitgebreid.  

De fulfilmentlocatie in Madrid biedt next-day delivery voor zowel bezorging aan huis als PUDO. Daarnaast maakt deze locatie thuisbezorging binnen 48 uur nog betaalbaarder. Hierdoor is het makkelijker dan ooit om de producten snel en voordelig bij de consument te krijgen.

Fulfilment voor alle producttypes

Met een oppervlakte van 14.000 m2 is het nieuwe warehouse volledig uitgerust om elk type product op te slaan. Dit is mogelijk dankzij de verschillende faciliteiten, zoals een kooi voor het bewaren van producten, een temperatuurgecontroleerde ruimte, laaddocks voor vrachtwagens en opritten met deuren voor bestelwagens, zodat aan de eisen van verschillende transporteurs kan voldoen.

Een wereldwijd netwerk en platform

De nieuwste fulfilment locatie in Spanje maakt deel uit van het internationale fulfilment netwerk van Salesupply. Dit netwerk biedt klanten meer dan 15 e-commerce fulfilment locaties, verspreid over Europa, Noord-Amerika en Azië. 

Dit netwerk biedt hun klanten snelle levering tegen lokale tarieven over de hele wereld met één aanspreekpunt en één manier van werken. Hierdoor kunnen e-commerce bedrijven overal lokaal concurreren.  

Neem contact met ons op voor meer informatie over ons e-commerce fulfilment netwerk en hoe wij kunnen helpen je internationale fulfilmentactiviteiten te optimaliseren.