Jobs at Salesupply

Al sinds 2008 is Salesupply partner van talrijke e-commerce bedrijven op het gebied van logistieke fulfillment en customer care. Ook voor jouw carrière: Your Growth Powered by Salesupply.


Werken bij Salesupply betekent dat je in het hart van een wereldwijd netwerk opereert. De unieke structuur van ons bedrijf, een combinatie van gerichte lokale werkzaamheden met een brede globale visie op internationalisering, zorgt voor een dynamische en inspirerende werkomgeving. Interactie met internationale teams die actief zijn in de meest levendige en interessante markten over de hele wereld is slechts één van de vele aspecten die het werken bij Salesupply interessant maken.
Ben jij een open minded professional met internationale aspiraties? Ben je klaar om nieuwe perspectieven te leren kennen en kansen te grijpen? Dan zoeken wij jou als onderdeel van ons wereldwijde, jonge en gedreven team!

Marketing- & Communicatie MedewerkerJul 15, 2020

 

Gaat jouw digitale hart sneller kloppen van een mix van brand, communicatie en marketing in de internationale (online) wereld? Staat jouw hele mindset in het teken…

Technical Support Medewerker (40 uur)Jun 24, 2020

Vacature Technical Support Medewerker

Werken bij Salesupply
Als Technical Support Medewerker ondersteun je de dagelijkse business van Salesupply op de Support afdeling. Je bent hierbij het eerste aanspreekpunt voor onze internationale kantoren.…

Meer dan 250 top brands vertrouwen op Salesupply

Contact Us

Contact Us