Jobs at Salesupply

Al sinds 2008 is Salesupply partner van talrijke e-commerce bedrijven op het gebied van logistieke fulfillment en customer care. Ook voor jouw carrière: Your Growth Powered by Salesupply.


Werken bij Salesupply betekent dat je in het hart van een wereldwijd netwerk opereert. De unieke structuur van ons bedrijf, een combinatie van gerichte lokale werkzaamheden met een brede globale visie op internationalisering, zorgt voor een dynamische en inspirerende werkomgeving. Interactie met internationale teams die actief zijn in de meest levendige en interessante markten over de hele wereld is slechts één van de vele aspecten die het werken bij Salesupply interessant maakt.
Ben jij een open minded professional met internationale aspiraties? Ben je klaar om nieuwe perspectieven te leren kennen en kansen te grijpen? Dan zoeken wij jou als onderdeel van ons wereldwijde, jonge en gedreven team!

Customer Support Medewerker (40 uur)May 30, 2018

Work!
Werken bij Salesupply
Werken bij Salesupply betekent dat je in het hart van een wereldwijd netwerk opereert. Interactie met internationale teams die…

Stageplaats PHP developerJun 04, 2018

Stage

Over Salesupply
Werken bij Salesupply betekent dat je in het hart van een wereldwijd netwerk opereert. Middels onze 15 vestigingen in Europa, Amerika en China ondersteunen wij (online) retailers met de internationale verkoop van…

Meer dan 250 top brands vertrouwen op Salesupply

Contact Us

Contact Us