Gaat jouw digitale hart sneller kloppen van een mix van brand, communicatie en marketing in de internationale (online) wereld? Staat jouw hele mindset in het teken van het creëren van vernieuwende content op het juiste kanaal, nog voor er daadwerkelijk vraag naar is?
Als het nu gaat kriebelen dan zit je goed! Wij zoeken namelijk een marketing & communicatiemedewerker die groot denkt, klein begint en ons verder helpt met het ontwikkelen en uitbreiden van onze huidige marketingkanalen.

 

Wanneer is dit jouw baan?

Jij bent een open minded professional met internationale aspiraties en bent op zoek naar een uitdagende functie in een jong en gedreven team. Je voelt je thuis in een dynamische en snel groeiende werkomgeving die veel flexibiliteit vraagt maar ook doorgroeimogelijkheden biedt. Je bent pro-actief, durft het voortouw te nemen en bent een kei in het schrijven van teksten. De woorden creatief, resultaatgericht, maar bovenal zelfstandig zijn op jou van toepassing. Je bent klaar voor de volgende stap in je loopbaan en staat open voor nieuwe perspectieven en kansen. 

Je hebt minimaal HBO werk en denkniveau en een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels. Ervaring in de wereld van e-commerce is uiteraard een pré. Ook ervaring met Photoshop en Indesign zijn een pré maar geen must voor deze functie. We zien natuurlijk graag iemand die relevante ervaring heeft, maar het belangrijkst voor ons is jouw persoonlijkheid, we zoeken iemand die van aanpakken houdt. Je bent een stevige gesprekspartner en kan goed overzicht houden over zowel je eigen taken als de taken wij uitbesteden bij externe partijen.

 

Wat ga je doen?

 • Een nieuw marketing jaarplan opstellen en uitvoeren;
 • Het Management periodiek rapporteren en ontzorgen op het gebied van marketing;
 • Het zorgdragen voor weer een super gave editie van ons Cross-Border Magazine dat 4 keer per jaar uitkomt, zie ook cross-border-magazine.com; 
 • Statistieken verzamelen en teksten schrijven voor zowel onze Customer Service guide als onze Fulfillment guide die beide jaarlijks uitkomen; 
 • Het verbeteren van de huisstijl die we internationaal kunnen doorvoeren in al onze communicatie;
 • Innovatieve en relevante concepten voor marketing en PR bedenken, uitvoeren en doorontwikkelen;
 • Het opzetten en beheren van een nieuwe internationale website;
 • Bijhouden van website statistieken t.b.v. het doorvoeren van verbeteringen en optimalisaties;
 • Het verzorgen van onze maandelijkse nieuwsbrieven;
 • Het schrijven en delen van klant testimonials;
 • Organiseren en ondersteunen van (internationale) beurzen en events;
 • Het ontwerpen, op voorraad houden en inzetten van onze merchandise;
 • Sturing geven aan de designer en stagiair(s).

Wat bieden we je?

We bieden je een zeer afwisselende marketing & communicatie functie in een enthousiaste en snelgroeiende organisatie in Nijmegen (HQ). In deze functie mag je pionieren en krijg je ruimte en verantwoordelijkheid zodat je het beste tot je recht komt. De functie is voor 40 uur per week met marktconforme arbeidsvoorwaarden, een goede pensioenvoorziening én leuke collega’s.  
 
Waar maak je onderdeel van uit?
 
Al sinds 2008 is Salesupply partner van talrijke e-commerce bedrijven op het gebied van logistieke fulfilment en customer care.Werken bij Salesupply betekent dat je in het hart van een wereldwijd netwerk opereert. De unieke structuur van ons bedrijf, een combinatie van gerichte lokale werkzaamheden met een brede globale visie op internationalisering, zorgt voor een dynamische en inspirerende werkomgeving. Interactie met internationale teams die actief zijn in de meest levendige en interessante markten over de hele wereld is slechts één van de vele aspecten die het werken bij Salesupply interessant maken.

Als winnaar van de Marketing Innovation Award 2013, winnaar Thuiswinkel Cross Border Award, genomineerd voor BVH Rising Star Award en recentelijk in de top 500 opgenomen van de Deloitte Fast 500 EMEA is Salesupply een wel gewaardeerde speler in het internationale e-commerce landschap. Ons kantoor in Nederland is gehuisvest in Nijmegen, dit is ook de standplaats van de vacature. 
 
Heb je zin in deze baan?
 
Mooi! Mail dan je motivatiebrief en uitgebreid CV dan naar h.siebum@salesupply.com. T.a.v. Hans Siebum.Uiterlijk een week na sluitingsdatum weet je of je wordt uitgenodigd, we nemen dan persoonlijk contact met je op. We verwelkomen je daarna graag zo snel mogelijk.
 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Soort dienstverband: Fulltime