Work!
Werken bij Salesupply
Werken bij Salesupply betekent dat je in het hart van een wereldwijd netwerk opereert. Interactie met internationale teams die actief zijn in de meest levendige en interessante markten over de hele wereld is slechts een van de vele aspecten die het werken bij Salesupply interessant maakt.
 
Als customer service medewerker ben jij een van de belangrijkste schakels tussen onze klanten, vaak bedrijven in het buitenland, en de Nederlandse consument. Vind jij het leuk om mensen te woord te staan en denk jij graag in oplossingen? Ben je een echte teamplayer en ben je commercieel gedreven? Als je klaar bent om nieuwe perspectieven te leren kennen en kansen te grijpen, wordt dan onderdeel van ons wereldwijde, jonge en dynamische team.


Werkzaamheden
De functietaken bestaan uit het telefonisch en per e-mail te woord staan van klanten die bestellingen plaatsen in diverse webshops. Je behandelt vragen over producten en diensten in de pre– en after sales. Daarnaast begeleid je klanten actief in het bestelproces van een online bestelling. Tevens ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van offertes naar eindconsumenten.

Je bent het uithangbord van de bedrijven onder onze hoede naar hun Nederlandse klanten toe. Als ideale kandidaat werk je uitstekend zelfstandig, maar voel je je ook op je gemak in teamverband. Je hebt passie voor het actief verkopen en ondersteunen van producten en diensten. Je hebt een positieve instelling en wilt van elke situatie het beste maken. Je bent extreem klantgericht en kunt out-of-the box denken en handelen als dat nodig is. Middels interne en externe trainingen wordt je opgeleid in de e-commerce wereld.

De werktijden zijn in de meeste gevallen tijdens kantooruren. Het komt zeker voor dat er vanwege seizoenverkoop ook buiten deze tijden een beroep op je wordt gedaan. Dit gebeurt altijd in goed overleg.

Functie-eisen: 
· MBO denkniveau; 
· Ervaring in een soortgelijke functie (klantenservice medewerk(st)er); 
· Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; 
· Beheersing van de Duitse en/of Engelse taal is een pré; 
· Je beschikt over een goed inlevingsvermogen en je kunt commerciële kansen zien en omzetten in verkoop; 
· Ervaring met administratieve klantsystemen; 
· Beschikking over geldig rijbewijs en paspoort.

Overige informatie
Wij zoeken iemand die: 
· Proactief en een teamplayer is; 
· Stevig in zijn/haar schoenen staat; 
· Stressbestendig en zeer klantvriendelijk is; 
· Nauwkeurig en resultaatgericht werkt; 
· Een hart voor de zaak heeft en verantwoordelijkheid draagt; 
· Maximaal 25 km rondom Wijchen woonachtig is; 
· Bereid is om (incidenteel) te reizen voor trainingen in het buitenland (ook buiten de EU).

Beschikbaarheid: 
· Per direct; 
· Voltijd (40 uur); 
· Tijdens seizoenperiode is overwerk vereist.

Wij bieden: 
Een dynamische werkomgeving bij een innoverend e-commerce bedrijf waarbij we professioneel en met veel toewijding aan een maximale klanttevredenheid werken. U krijgt hiervoor ondersteuning van de beste mensen uit de markt, een marktconform salaris en een pensioen.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan nu je motivatiebrief en CV naar vacatures@salesupply.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.