Werken bij Salesupply
Werken bij Salesupply betekent dat je in het hart van een wereldwijd netwerk opereert. Interactie met internationale teams die actief zijn in de meest levendige en interessante markten over de hele wereld is slechts een van de vele aspecten die het werken bij Salesupply interessant maakt.

Functieomschrijving

Het financiële team van Salesupply BV is per direct op zoek naar versterking voor 24 tot 32 uur per week!

De financiële afdeling verzorgt voor meerdere vennootschappen de gehele financiële administratie, in- en verkoop, BTW aangifte en alle verder voorkomende administratieve taken. Jouw rol is gelegen om in teamverband het voeren van administraties, waarbij de belangrijke onderdelen zijn het facturatieproces en het verwerken van inkoopfacturen en bankmutaties.

Functie eisen:

 • Kennis en ervaring van boekhouding
 • Ervaring met Exact online is een pre
 • Werkt zelfstandig en is nauwkeurig, is kritisch maar vraagt tijdig om hulp bij vragen of onduidelijkheden
 • Denkt in oplossingen en kan overzicht houden
 • Kennis van Word en Excel
 • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Kennis van Duitse en/of Franse taal is een pre

Werken bij Salesupply
Werken bij Salesupply betekent dat je in het hart van een wereldwijd netwerk opereert. Interactie met internationale teams die actief zijn in de meest levendige en interessante markten over de hele wereld is slechts een van de vele aspecten die het werken bij Salesupply interessant maakt.

Ben je een echte teamplayer, houd je van een dynamische omgeving en heb je ervaring met financiële administratie? Ben je klaar om nieuwe perspectieven te leren kennen en kansen te grijpen, wordt dan onderdeel van ons wereldwijde, jonge en dynamische team.

Salesupply biedt een zeer uitdagende baan, een marktconform salaris met een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Je komt daarnaast terecht in een jong, energiek en internationaal bedrijf met leuke collega’s dat in hoog tempo groeit en daar ook voor onderscheiden is met diverse prijzen.

Geboden wordt:

 • Naast werken in een uitdagende en dynamische omgeving, bieden we een goed salaris dat is afgestemd op jouw kennis en ervaring
 • Pensioenregeling
 • Een gezellig team, een informele sfeer en laagdrempelige cultuur
 • Lekkere koffie en thee

Bedrijfsprofiel
Salesupply is een wereldwijd e-commerce bedrijf, dat online retailers helpt om internationaal te groeien en met een relatief lage investering efficiënt en snel winst te boeken. Salesupply biedt een brede reeks modules aan om bedrijven bij het internationaliseren van hun online activiteiten te ondersteunen. Vanuit ons vestigingsnetwerk in Europa, Azië, Rusland, Brazilië en de VS bieden wij oplossingen van marktonderzoek en strategische ondersteuning tot volledige lokalisering van websites, marketing en klantenservice. Inmiddels ondersteunen we meer dan 350 bedrijven uit onder andere de mode, sport en autobranche. Salesupply is een bedrijf waar mensen uit diverse landen op dagelijkse basis samenwerken om voor onze klanten het optimale resultaat te behalen.

Als winnaar van de Marketing Innovation Award 2013, winnaar Thuiswinkel Cross Border Award, genomineerd voor BVH Rising Star Award en recentelijk in de top 500 opgenomen van de Deloitte Fast 500 EMEA is Salesupply een wel gewaardeerde speler in het internationale e-commerce landschap.

 

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan nu je motivatiebrief en CV naar vacatures@salesupply.com.