HR medewerker

HR medewerker - Salesupply

Wil jij als HR medewerker bijdragen aan een goede HR ondersteuning van medewerkers en managers en weet jij alles van personeelsadministratie en wet- en regelgeving?
Dan is dit misschien wel de baan die bij jou past!

Wat ga je doen?
Als HR- medewerker bij Salesupply ben je voor alle medewerkers, managers en directie hét eerste aanspreekpunt voor HR gerelateerde vragen op het gebied van HR processen, wet- en regelgeving en administratieve processen. Je zorgt dat alle administratieve processen omtrent HR correct worden afgehandeld. Je weet de vragen op te lossen en problemen om te buigen in oplossingen. Daarnaast ben je sparringpartner voor de directie op het gebied van diverse HR thema’s. 

Onze HR afdeling is groeiende. Dit betekent dat jij zorgt voor de centralisering en professionalisering van alle HR gerelateerde zaken. Je neemt bestaande taken van verschillende afdelingen over en kijkt waar de organisatie op het gebied van HR ontzorgd kan worden. In het begin zal dit alleen voor onze Nederlandse vestiging zijn, maar op korte termijn willen we ook onze buitenlandse vestigingen gaan ondersteunen op
HR vlak.

De werkzaamheden in deze functie zijn divers. Zo ondersteun je bij het schrijven van vacatureteksten en het werving- en selectieproces, maar ben je ook verantwoordelijk voor de personeelsadministratie, pensioenvoorziening en het bijhouden van het verzuim. Daarnaast pak jij de lead bij grotere lopende of nog te starten HR projecten. Tot slot vinden wij het belangrijk dat je op de hoogte bent van alle relevante wet- en regelgeving en dat je actief meedenkt en ideeën aan kan dragen om ons HR beleid te verbeteren. 

Wat neem je mee?
Jij weet als geen ander dat het nauwkeurig verwerken en controleren van personeelsgegevens ontzettend belangrijk is in deze functie. We zijn dan ook op zoek naar een integer persoon die gestructureerd én secuur kan werken.
De werkzaamheden zijn internationaal georiënteerd, daarom is het noodzakelijk dat je naast de Nederlandse taal ook een uitstekende beheersing van de Engelse taal hebt. Omdat je veel zult schakelen met je collega’s is het van belang dat je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Wij zoeken iemand die:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een opleiding afgerond heeft op HR vakgebied

  • Enkele jaren werkervaring heeft op een HR afdeling (pré)

  • Discreet en integer is zodat collega’s kunnen op je bouwen

  • Proactief is en gaat voor de beste oplossing

  • Een open, duidelijke en mensgerichte manier van communiceren heeft

  • Zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend beheerst

  • Kennis heeft van de Duitse en/of Franse taal (pré)

  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar is

Wat krijg je van ons?
Je krijgt een functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid in het nemen van initiatief en beslissingen.

We zijn een enthousiaste, jonge, snelgroeiende organisatie en je zit bij ons goed op je (werk)plek als je fan bent van korte lijnen. In deze functie bieden we je naast learning on the job ook opleidingsmogelijkheden, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Je komt te werken in ons nieuwe kantoor in Nijmegen (HQ), in een informele en prettige cultuur. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Daarnaast werken we op basis van vertrouwen en vinden we het belangrijk dat jij je thuis voelt, zodat we het maximale uit onze samenwerking kunnen halen, nu en in de toekomst!

Naast je salaris bieden we je een goede pensioenvoorziening, de mogelijkheid om (deels) thuis te werken, 25 vakantiedagen, leuke collega’s en een top werksfeer!

Waar maak je onderdeel van uit?
Salesupply is een wereldwijd e-commerce bedrijf, dat online retailers helpt om internationaal te groeien en met een relatief lage investering efficiënt en snel winst te boeken. Met ons innovatieve platform ondersteunen we inmiddels meer dan 350 bedrijven uit onder andere de mode, sport en autobranche. 

Interactie met internationale teams die actief zijn in de meest levendige en diverse markten over de hele wereld is slechts één van de vele aspecten die het werken bij Salesupply interessant maken.

Als winnaar van de Marketing Innovation Award 2013, winnaar Thuiswinkel Cross Border Award, genomineerd voor BVH Rising Star Award en recentelijk in de top 500 opgenomen van de Deloitte Fast 500 EMEA is Salesupply een wel gewaardeerde speler in het internationale e-commerce landschap.

Heb je zin in deze baan?
Mooi! Mail dan je motivatiebrief en uitgebreid CV met foto naar e.vanblijderveen@salesupply.com. T.a.v. Evelien van Blijderveen. Denken we dat jij bij ons kunt passen, dan nemen we persoonlijk contact met je op. We verwelkomen je daarna graag zo snel mogelijk.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Terug

Contact

Contact