HR medewerker

Wil jij als HR medewerker bijdragen aan goede HR ondersteuning van medewerkers en leidinggevenden en weet jij alles van personeelsadministratie en wet- en regelgeving? Dan is dit misschien wel de baan die bij jou past!


Wat ga je doen?
Als HR- medewerker bij Salesupply ben je voor alle medewerkers en leidinggevenden hét eerste aanspreekpunt voor de reguliere HR gerelateerde vragen op het gebied van HR processen, wet- en regelgeving en administratieve processen. Je zorgt dat alle administratieve processen omtrent HR correct worden afgehandeld. Je weet de vragen van medewerkers en leidinggevenden op te lossen en weet problemen om te buigen in oplossingen.

Onze HR afdeling is groeiende, dit betekent dat jij samen met jouw collega uit het HR team zorgt voor de centralisering en professionalisering van de HR afdeling. Je neemt bestaande taken van verschillende afdelingen over en kijkt waar de organisatie op het gebied van HR ontzorgd kan worden. In het begin zal dit alleen voor onze Nederlandse vestiging zijn, maar op korte termijn willen we ook onze buitenlandse vestigingen gaan ondersteunen op HR vlak.

De werkzaamheden in deze functie zijn heel divers. Zo zal je ondersteuning bieden bij het schrijven van vacatureteksten en het werving en selectieproces, maar ben je ook verantwoordelijk voor de personeelsadministratie, pensioenvoorziening en het bijhouden van het verzuim. Ook het regelen van attenties voor personeel en relaties behoort tot je functie. Daarnaast zal je ondersteuning bieden bij grotere lopende- of nog te starten HR projecten. Tot slot vinden wij het belangrijk dat je op de hoogte bent van alle relevante wet- en regelgeving en dat je actief meedenkt en ideeën aan kan dragen om ons HR beleid te verbeteren. 


Wanneer is dit jouw baan?
Jij weet als geen ander dat het nauwkeurig verwerken en controleren van personeelsgegevens ontzettend belangrijk is in deze functie. We zijn dan ook op zoek naar een integer persoon die gestructureerd én secuur kan werken.
De werkzaamheden zijn internationaal georiënteerd, daarom is het noodzakelijk dat je naast de Nederlandse taal ook een uitstekende beheersing van de Engelse taal hebt. Omdat je veel zult schakelen met je collega’s is het van belang dat je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Wij zoeken iemand met:

  • Bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding op HR vakgebied

  • Enkele jaren werkervaring op een HR afdeling is een pré

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

  • Kennis van de Duitse en/of Franse taal is een pré

  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar

 

Wat bieden we je?
We bieden je een leuke afwisselende nieuw op te starten functie in een enthousiaste en snelgroeiende organisatie in Nijmegen (HQ), dit is ook de standplaats van de vacature. De functie is te vervullen voor 32 - 40 uur per week. Daarnaast bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden, een goede pensioenvoorziening, een prettige informele sfeer én leuke collega’s. 


Waar maak je onderdeel van uit?

Al sinds 2008 is Salesupply partner van talrijke e-commerce bedrijven op het gebied van fulfillment en customer care. Werken bij Salesupply betekent dat je in het hart van een wereldwijd netwerk opereert. De unieke structuur van ons bedrijf, een combinatie van gerichte lokale werkzaamheden met een brede globale visie op internationalisering, zorgt voor een dynamische en inspirerende werkomgeving. Interactie met internationale teams die actief zijn in de meest levendige en interessante markten over de hele wereld is slechts één van de vele aspecten die het werken bij Salesupply interessant maken.


Heb je zin in deze baan?
Mooi! Mail dan je motivatiebrief en uitgebreid CV met foto naar e.vanblijderveen@salesupply.com. T.a.v. Evelien van Blijderveen. Uiterlijk een week na sluitingsdatum weet je of je wordt uitgenodigd, we nemen dan persoonlijk contact met je op. We verwelkomen je daarna graag zo snel mogelijk.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Contact Us

Contact Us