Junior Backend Developer (PHP)

Junior Backend Developer (PHP) - Salesupply

Voor onze afdeling Technical Services zijn wij op zoek naar een junior backend developer (PHP) die van aanpakken houdt en ons kan ondersteunen en ontzorgen op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. 

Wil jij graag bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze technische afdeling?
Dan is dit wellicht de baan waar je naar op zoek bent!

Wanneer is dit jouw baan?

Een greep uit je werkzaamheden:

 1. Integraties bouwen met externe systemen (API- koppelingen)

 2. Onderhouden en verbeteren van de bestaande systemen

 3. Ontwikkelen van nieuwe tools om de processen te automatiseren

Als programmeur ben je (mede)verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de technische afdeling van Salesupply. Hierbij ontwikkel je interfaces tussen (e-commerce) systemen van klanten en interne applicaties. Daarnaast ontwikkel je tools die inzicht, kwaliteit en continuïteit bieden aan Salesupply.

Je werkt in een jong en ambitieus team met gedreven PHP professionals. Je start de dag met een daily standup waarin we elkaar informeel kort bijpraten. Je werkt met tools als JIRA, Bitbucket en Confluence waarin de informatie duidelijk uitgedacht en beschreven is. We hanteren een fijn en efficient ontwikkel proces inclusief code reviewing en releases. Je werkt o.a. met Docker, GIT, PHP Storm, XDebug en de bekende PHP frameworks. 

Naast het ontwikkelen zul je de voortgang netjes bijhouden op de tickets en deel je de kennis met je team. Doordat we een sterk groeiend bedrijf zijn kun je zelf aangeven waarin je wilt specialiseren en zijn er veel doorgroeimogelijkheden.

Wat neem je mee?

 • Relevante werkervaring is een pré

 • Basiskennis PHP

 • Minimaal 2 jaar ervaring in een programmeertaal

 • Je denkt mee met de (interne) klant en gaat voor de beste oplossing

 • Je werkt nauwkeurig en je gaat voor kwaliteit

 • Je bent in staat processen te analyseren, verbeteren en structuur aan te brengen

 • Je kan zowel goed in teamverband als zelfstandig werken

 • We werken wereldwijd, dus je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal

 • Bij voorkeur ben je fulltime beschikbaar en woon je in de (directe) omgeving van Nijmegen

Vaardigheden

 • Kennis van PHP en MySQL

 • Kennis van de principes OOP, SOAP en REST

 • Pré: ervaring met Git, Docker, Linux

Wat krijg je van ons?

Je krijgt een functie met vrijheid in het nemen van initiatief.

We zijn een enthousiaste, jonge, snelgroeiende organisatie en je zit bij ons goed op je (werk)plek als je fan bent van korte lijnen. In deze functie bieden we je naast learning on the job ook opleidingsmogelijkheden, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Je komt te werken in ons nieuwe kantoor in Nijmegen (HQ), in een team van acht medewerkers, een informele en prettige cultuur. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Daarnaast werken we op basis van vertrouwen en vinden we het belangrijk dat jij je thuis voelt, zodat we het maximale uit onze samenwerking kunnen halen, nu en in de toekomst!

Naast je salaris bieden we je een goede pensioenvoorziening, de mogelijkheid om (deels) thuis te werken, 25 vakantiedagen, leuke collega’s en een top werksfeer!

Waar maak je onderdeel van uit?

Salesupply is een wereldwijd e-commerce bedrijf, dat online retailers helpt om internationaal te groeien en met een relatief lage investering efficiënt en snel winst te boeken. Met ons innovatieve IT platform ondersteunen we inmiddels meer dan 350 bedrijven uit onder andere de mode, sport en autobranche. 

Interactie met internationale teams die actief zijn in de meest levendige en diverse markten over de hele wereld is slechts één van de vele aspecten die het werken bij Salesupply interessant maken.

Als winnaar van de Marketing Innovation Award 2013, winnaar Thuiswinkel Cross Border Award, genomineerd voor BVH Rising Star Award en recentelijk in de top 500 opgenomen van de Deloitte Fast 500 EMEA is Salesupply een wel gewaardeerde speler in het internationale e-commerce landschap.

Heb je zin in deze baan?

Mooi! 

Mail dan je motivatiebrief en uitgebreid CV naar e.vanblijderveen@salesupply.com t.a.v. Evelien van Blijderveen.

Uiterlijk een week na sluitingsdatum weet je of je wordt uitgenodigd, we nemen dan persoonlijk contact met je op. We verwelkomen je daarna graag zo snel mogelijk. 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Terug

Contact

Contact