Junior Projectmanager E-commerce

Junior Projectmanager E-commerce - Salesupply

We zijn op zoek naar een projectmanager die als spin in het web kan fungeren tussen onze verschillende afdelingen. Iemand die van aanpakken houdt en de regie kan nemen over alle lopende en toekomstige ICT projecten. 

Heb jij het liefst de touwtjes in handen, denk je niet één, maar meerdere stappen vooruit, zie jij wat de klant nodig heeft en weet je zowel het management als je collega’s hierin mee te krijgen? Geef jij onze ICT projecten de juiste prioriteit en zorg je dat ze zo efficiënt mogelijk verlopen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wanneer is dit jouw baan?

Als projectmanager bij Salesupply bepaal je de prioriteit van lopende en toekomstige ICT projecten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor management en medewerkers op het gebied van ICT vraagstukken en communiceert duidelijk naar alle belanghebbenden.

Je brengt de verschillende partijen (met name collega’s) bij elkaar en zorgt ervoor dat projecten efficiënt, binnen tijd en binnen budget verlopen. Hierbij sta je nauw in verbinding met je collega’s uit het technische team en het management, maar ook zeker met collega’s uit onze andere teams (Fulfilment, Projects en Sales). We vinden het belangrijk dat je ook bij complexe projecten onder alle omstandigheden het overzicht houdt.

Je staat stevig in je schoenen en wordt er niet zenuwachtig van als er vanuit meerdere kanten belangrijke projecten aangedragen worden. In deze rol ben jij de sturende factor in het realiseren van onze projecten en zorg je ervoor dat de juiste resources ingezet worden. 

In deze functie moet je kunnen schakelen tussen verschillende projecten en belanghebbenden. We zijn dan ook op zoek naar iemand met sterke communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht. Hierbij verlies je het belang van een optimale samenwerking niet uit het oog!

Het is fijn als je kennis van ICT hebt, maar dat is zeker geen vereiste. Het is met name van belang dat je nieuwsgierig bent, doorvraagt, overzicht bewaakt en knopen door kunt hakken. Daarin weet je anderen mee te krijgen, ook al kun je ze niet altijd datgene bieden wat ze graag willen. 

Daarnaast signaleer je knelpunten, ga je op zoek naar de oorzaak en werk je oplossingsgericht. Je rapporteert rechtstreeks aan het management.

Wat breng je mee?

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau

  • Je wordt blij van het vakgebied ICT 

  • ICT kennis is een pré, maar geen vereiste (een helikopterview en sterke communicatieve eigenschappen vinden we belangrijker)

  • Je denkt mee met de (interne) klant en gaat voor de beste oplossing

  • Je hebt een open, duidelijke en mensgerichte manier van communiceren

  • Je weet je hoofd koel te houden en de juiste prioriteiten te stellen

  • We werken wereldwijd, dus je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal

  • Bij voorkeur ben je fulltime beschikbaar en woon je in de (directe) omgeving van Nijmegen

 

Wat krijg je van ons?

Je krijgt een functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid in het nemen van initiatief en beslissingen.

We zijn een enthousiaste, jonge, snelgroeiende organisatie en je zit bij ons goed op je (werk)plek als je fan bent van korte lijnen. In deze functie bieden we je naast learning on the job ook opleidingsmogelijkheden, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Je komt te werken in ons nieuwe kantoor in Nijmegen (HQ), in een team van acht medewerkers, een informele en prettige cultuur. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Daarnaast werken we op basis van vertrouwen en vinden we het belangrijk dat jij je thuis voelt, zodat we het maximale uit onze samenwerking kunnen halen, nu en in de toekomst!

Naast je salaris bieden we je een goede pensioenvoorziening, de mogelijkheid om (deels) thuis te werken, 25 vakantiedagen, leuke collega’s en een top werksfeer!

Waar maak je onderdeel van uit?

Salesupply is een wereldwijd e-commerce bedrijf, dat online retailers helpt om internationaal te groeien en met een relatief lage investering efficiënt en snel winst te boeken. Met ons innovatieve IT platform ondersteunen we inmiddels meer dan 350 bedrijven uit onder andere de mode, sport en autobranche. 

Interactie met internationale teams die actief zijn in de meest levendige en diverse markten over de hele wereld is slechts één van de vele aspecten die het werken bij Salesupply interessant maken.

Als winnaar van de Marketing Innovation Award 2013, winnaar Thuiswinkel Cross Border Award, genomineerd voor BVH Rising Star Award en recentelijk in de top 500 opgenomen van de Deloitte Fast 500 EMEA is Salesupply een wel gewaardeerde speler in het internationale e-commerce landschap.

Heb je zin in deze baan?

Mooi! 

Mail dan je motivatiebrief en uitgebreid CV naar s.jansen@salesupply.com t.a.v. Sandra van Heumen-Jansen.

Uiterlijk een week na sluitingsdatum weet je of je wordt uitgenodigd, we nemen dan persoonlijk contact met je op. We verwelkomen je daarna graag zo snel mogelijk. 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Terug

Contact

Contact