Medior IT Support medewerker

Medior IT Support medewerker - Salesupply

Voor onze afdeling Technical Services zijn wij op zoek naar een medior ICT Support medewerker die van aanpakken houdt en ons kan ondersteunen en ontzorgen op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. 

Word jij enthousiast van het analyseren en oplossen van applicatie problemen en krijg jij voldoening uit het helpen van collega’s en klanten? Dan is dit wellicht de baan waar je naar op zoek bent!

Wanneer is dit jouw baan?

Je bent een leergierig persoon die in staat is gerichte vragen te stellen om problemen helder te krijgen, want niet alle vragen die gesteld worden zijn even makkelijk te begrijpen. Je signaleert en herkent belangrijke informatie met als doel het opsporen en oplossen van knelpunten.
Je voelt je als een vis in het water op het gebied van ICT en vindt het leuk om op dagelijkse basis met zowel medewerkers als klanten te schakelen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor onze internationale kantoren en beheer en optimaliseer je de interne systemen en processen. 

We zoeken iemand die gemotiveerd en communicatief sterk is, van aanpakken houdt, graag wil leren en een toekomst op wil bouwen binnen Salesupply.

Wat neem je mee?

 • Je hebt minimaal een MBO opleiding in ICT richting (niveau 3 of 4)

 • Je beschikt over enkele jaren werkervaring waarbij je brede kennis hebt opgedaan op IT gebied

 • Je denkt mee met de (interne) klant en gaat voor de beste oplossing

 • Je werkt nauwkeurig en je gaat voor kwaliteit

 • Je bent in staat processen te analyseren, verbeteren en structuur aan te brengen

 • Je kan zowel goed in teamverband als zelfstandig werken

 • Je weet je hoofd koel te houden en de juiste prioriteiten te stellen

 • Je hebt geen probleem met storingsdiensten voor het oplossen van spoedgevallen

 • We werken wereldwijd, dus je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal

 • Bij voorkeur ben je fulltime beschikbaar en woon je in de (directe) omgeving van Nijmegen

 

Welke vaardigheden zijn een pré?

 • Kennis van Windows OS en Linux

 • Kennis van Email (POP/SMTP)

 • Kennis van VoIP

Wat krijg je van ons?

Je krijgt een functie met vrijheid in het nemen van initiatief en beslissingen.
We zijn een enthousiaste, jonge, snelgroeiende organisatie en je zit bij ons goed op je (werk)plek als je fan bent van korte lijnen. In deze functie bieden we je naast learning on the job ook opleidingsmogelijkheden, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Je komt te werken in ons nieuwe kantoor in Nijmegen (HQ), in een team van acht medewerkers, een informele en prettige cultuur. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Daarnaast werken we op basis van vertrouwen en vinden we het belangrijk dat jij je thuis voelt, zodat we het maximale uit onze samenwerking kunnen halen, nu en in de toekomst!

Naast je salaris bieden we je een goede pensioenvoorziening, de mogelijkheid om (deels) thuis te werken, 25 vakantiedagen, leuke collega’s en een top werksfeer!


Waar maak je onderdeel van uit?

Salesupply is een wereldwijd e-commerce bedrijf, dat online retailers helpt om internationaal te groeien en met een relatief lage investering efficiënt en snel winst te boeken. Met ons innovatieve IT platform ondersteunen we inmiddels meer dan 350 bedrijven uit onder andere de mode, sport en autobranche. 

Interactie met internationale teams die actief zijn in de meest levendige en diverse markten over de hele wereld is slechts één van de vele aspecten die het werken bij Salesupply interessant maken.


Als winnaar van de Marketing Innovation Award 2013, winnaar Thuiswinkel Cross Border Award, genomineerd voor BVH Rising Star Award en recentelijk in de top 500 opgenomen van de Deloitte Fast 500 EMEA is Salesupply een wel gewaardeerde speler in het internationale e-commerce landschap.


Heb je zin in deze baan?

Mooi! Mail dan je motivatiebrief en uitgebreid CV naar e.vanblijderveen@salesupply.com t.a.v. Evelien van Blijderveen.
Uiterlijk een week na sluitingsdatum weet je of je wordt uitgenodigd, we nemen dan persoonlijk contact met je op. We verwelkomen je daarna graag zo snel mogelijk. 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Terug

Contact

Contact