Netwerk Engineer VoIP

Netwerk Engineer VoIP - Salesupply

Voor onze afdeling Technical Services zijn wij op zoek naar een netwerk engineer die van aanpakken houdt en ons kan ondersteunen en ontzorgen op het gebied van infrastructuur en VoIP. 

Vind jij het een uitdaging om ons volledige beheer van de telefooncentrale uit handen te nemen en ben jij graag  in control op het gebied van infrastructuur en telecommunicatie?

Dan is dit misschien wel de baan waar je naar op zoek bent!

Wanneer is dit jouw baan?

Als netwerk engineer bij Salesupply houdt je je bezig met het monitoren en onderhouden van onze netwerk- en server infrastructuur. Het beheren van onze infrastructuur bestaat o.a. uit: Cisco communicatie, VoIP telefonie, Asterix platform, beheer en ontwikkeling VPN, onderhoud datacenters, oplossen van storingen, beveiliging netwerk, firewalls, etc.

Je zorgt ervoor dat veranderingen en uitbreidingen op de juiste manier verlopen. Je bent verantwoordelijk voor de preventie van netwerkproblemen en signaleert dreigende storingen en lost deze op. 

Binnen Salesupply ben je de contactpersoon voor interne stakeholders en onze leveranciers. Je zal nauw samenwerken met onze leverancier voor data- en telecommunicatie. Ook zal je internationaal mee gaan werken aan een goede infrastructuur, hiervoor zal je incidenteel op bezoek gaan bij onze 8 andere vestigingen.

Het is in deze functie belangrijk om goed te kunnen luisteren en analyseren, juist te interpreteren en vervolgens te zoeken naar praktische oplossingen. We zijn op zoek naar iemand die beschikt over een goed kennisniveau en die zich de organisatie snel eigen kan maken. Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding en relevante werkervaring, maar wat ook erg belangrijk is voor ons is jouw persoonlijkheid! We zoeken iemand die een goede drive heeft, graag wil leren en een toekomst op wil bouwen binnen Salesupply.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt minimaal een MBO opleiding 

  • Je hebt veel kennis van en ervaring met firewalls, routers, switches en netwerken.

  • Je hebt ervaring met VoIP telefonie

  • Je hebt kennis van o.a. SQL om data te kunnen analyseren

  • Je bent probleemoplossend en klantgericht

  • Je bent in staat processen te verbeteren en structuur aan te brengen

  • Je kan zowel goed in teamverband als zelfstandig werken

  • Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal

  • Bereid om te reizen naar onze andere vestigingen

  • Woonachtig in de omgeving van Nijmegen

 

Wat bieden we je?

We bieden je een uitdagende functie in een enthousiaste en snelgroeiende organisatie. 

In deze functie bieden we je naast learning on the job ook opleidingsmogelijkheden aan zodat je het beste tot je recht komt. Je komt te werken in ons nieuwe kantoor in Nijmegen (HQ), in een team van acht medewerkers, in een informele en prettige cultuur. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. 

De functie is voor 40 uur per week met marktconforme arbeidsvoorwaarden, een goede pensioenvoorziening én leuke collega’s. 

 

Waar maak je onderdeel van uit?

Salesupply is een wereldwijd e-commerce bedrijf, dat online retailers helpt om internationaal te groeien en met een relatief lage investering efficiënt en snel winst te boeken. Met ons innovatieve IT platform ondersteunen we inmiddels meer dan 350 bedrijven uit onder andere de mode, sport en autobranche. 

Interactie met internationale teams die actief zijn in de meest levendige en diverse markten over de hele wereld is slechts één van de vele aspecten die het werken bij Salesupply interessant maken.


Als winnaar van de Marketing Innovation Award 2013, winnaar Thuiswinkel Cross Border Award, genomineerd voor BVH Rising Star Award en recentelijk in de top 500 opgenomen van de Deloitte Fast 500 EMEA is Salesupply een wel gewaardeerde speler in het internationale e-commerce landschap.


Heb je zin in deze baan?

Mooi! Mail dan je motivatiebrief en uitgebreid CV naar e.vanblijderveen@salesupply.com t.a.v. Evelien van Blijderveen.

Uiterlijk een week na sluitingsdatum weet je of je wordt uitgenodigd, we nemen dan persoonlijk contact met je op. We verwelkomen je daarna graag zo snel mogelijk. 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Terug

Contact

Contact