Project Manager IT

Project Manager IT - Salesupply

Voor onze afdeling Technical Services zijn wij op zoek naar een projectmanager die van aanpakken houdt en de regie kan nemen over alle lopende en toekomstige IT projecten. 

Heb jij het liefst de touwtjes in handen, denk je niet één, maar meerdere stappen vooruit het weet je zowel het management als je collega’s hierin mee te krijgen? Ben jij de bindende factor die ervoor zorgt dat onze IT projecten de juiste prioriteit toegekend krijgen en effectief verlopen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wanneer is dit jouw baan?

Als projectmanager IT bij Salesupply bepaal je de prioriteit van lopende en toekomstige IT projecten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor management en medewerkers op het gebied van IT vraagstukken en communiceert duidelijk naar alle stakeholders. 

Je brengt de juiste partijen bij elkaar en zorgt ervoor dat projecten efficiënt, binnen tijd en budget verlopen. Hierbij sta je nauw in verbinding met je collega’s uit het technische team en het management. 

We vinden het belangrijk dat je ook bij complexe projecten onder alle omstandigheden het overzicht kan houden. We zijn op zoek naar iemand die stevig in zijn schoenen staat en er niet zenuwachtig van wordt als er vanuit meerdere kanten belangrijke projecten aangedragen worden. 

Je bent de sturende factor in het realiseren van deze projecten en zorgt ervoor dat de juiste resources ingezet worden. Om grip te houden op alle lopende projecten zorg je voor de bijbehorende registratie in het systeem Jira.

Het is in deze functie belangrijk om goed te kunnen schakelen tussen de verschillende projecten en stakeholders. We zijn dan ook op zoek naar iemand met sterke communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht. Daarnaast ben je proactief in het signaleren van knelpunten, het vinden van de oorzaak en werk je oplossingsgericht. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan het management.

 

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau

  • Je hebt affiniteit met IT

  • Technische kennis is een pré, maar geen vereiste

  • Je bent probleemoplossend en klantgericht

  • Je beschikt over sterke communicatie vaardigheden

  • Je bent stressbestendig

  • Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal

  • Woonachtig in de omgeving van Nijmegen

 

Wat bieden we je?

We bieden je een uitdagende functie in een enthousiaste en snelgroeiende organisatie. 

In deze functie bieden we je naast learning on the job ook opleidingsmogelijkheden aan zodat je het beste tot je recht komt. Je komt te werken in ons nieuwe kantoor in Nijmegen (HQ), in een team van acht medewerkers, in een informele en prettige cultuur. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. 

De functie is voor 40 uur per week met marktconforme arbeidsvoorwaarden, een goede pensioenvoorziening én leuke collega’s. 

 

Waar maak je onderdeel van uit?

Salesupply is een wereldwijd e-commerce bedrijf, dat online retailers helpt om internationaal te groeien en met een relatief lage investering efficiënt en snel winst te boeken. Met ons innovatieve IT platform ondersteunen we inmiddels meer dan 350 bedrijven uit onder andere de mode, sport en autobranche. 

Interactie met internationale teams die actief zijn in de meest levendige en diverse markten over de hele wereld is slechts één van de vele aspecten die het werken bij Salesupply interessant maken.

Als winnaar van de Marketing Innovation Award 2013, winnaar Thuiswinkel Cross Border Award, genomineerd voor BVH Rising Star Award en recentelijk in de top 500 opgenomen van de Deloitte Fast 500 EMEA is Salesupply een wel gewaardeerde speler in het internationale e-commerce landschap.


Heb je zin in deze baan?

Mooi! Mail dan je motivatiebrief en uitgebreid CV naar e.vanblijderveen@salesupply.com t.a.v. Evelien van Blijderveen.

Uiterlijk een week na sluitingsdatum weet je of je wordt uitgenodigd, we nemen dan persoonlijk contact met je op. We verwelkomen je daarna graag zo snel mogelijk. 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Terug

Contact

Contact