Stage IT Support

Stage IT Support - Salesupply

Wil jij stage lopen als IT Support medewerker bij Salesupply en aan de frontlinie staan samen met ons Support team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Word jij enthousiast van het analyseren van applicatie problemen en vind jij het een uitdaging om onze medewerkers en klanten zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen?

Dan is dit misschien wel de stage waar je naar op zoek bent!

Wanneer is dit jouw stage?
Je bent een leergierig persoon die in staat is gerichte vragen te stellen om problemen helder te krijgen, want niet alle vragen die gesteld worden zullen even makkelijk te begrijpen zijn. Je signaleert en herkent belangrijke informatie met als doel het opsporen en oplossen van knelpunten. Je hebt al een brede kennis op het gebied van IT en al wat praktische ervaring.

Tijdens je stage op onze support afdeling werk je nauw samen met ons support- en development team. Je wordt gekoppeld aan een collega van support die je verder zal opleiden en waar je met vragen terecht kunt. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het registreren en oplossen van problemen en beheren en optimaliseren jullie de interne systemen. Naast dat je tijdens je stage veel praktijkervaring op zal doen, zijn er ook genoeg relevante onderwerpen om onderzoek naar te doen. Voor het onderwerp wat je tijdens je stage gaat onderzoeken kijken we in overleg met jou naar jouw opgedane ervaring en interessegebied.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent bezit met een IT gerelateerde opleiding en op zoek naar een (afstudeer)stage

  • Je beschikt over kennis van VoIP, Email (POP/SMTP), Windows OS en Linux (pré)

  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden

  • Je bent nieuwsgierig en wil graag je kennis flink uitbreiden

  • Je bent probleemoplossend en klantgericht

  • Je kan zowel goed in teamverband als zelfstandig werken

  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

  • Je bent woonachtig in de omgeving van Nijmegen

 

Wat bieden we je?
Salesupply biedt een zeer uitdagende stage, wanneer dit van beide kanten een goede klik is heb je kans op het aanbod van een 1e contract.  Je komt terecht in een jong, energiek en internationaal bedrijf dat in hoog tempo groeit en daar ook voor onderscheiden is met diverse prijzen. Je standplaats is ons nieuwe kantoor in Nijmegen (HQ), het team bestaat uit acht medewerkers en er heerst een informele en prettige cultuur.
De invulling, duur en startdatum van de stage zijn in overleg te bepalen. Voor stagiairs hanteren we daarnaast een maandelijkse stagevergoeding. 

 

Waar maak je onderdeel van uit?

Salesupply is een wereldwijd e-commerce bedrijf, dat online retailers helpt om internationaal te groeien en met een relatief lage investering efficiënt en snel winst te boeken. Met ons innovatieve IT platform ondersteunen we inmiddels meer dan 350 bedrijven uit onder andere de mode, sport en autobranche. 

Interactie met internationale teams die actief zijn in de meest levendige en diverse markten over de hele wereld is slechts één van de vele aspecten die het werken bij Salesupply interessant maken.

Als winnaar van de Marketing Innovation Award 2013, winnaar Thuiswinkel Cross Border Award, genomineerd voor BVH Rising Star Award en recentelijk in de top 500 opgenomen van de Deloitte Fast 500 EMEA is Salesupply een wel gewaardeerde speler in het internationale e-commerce landschap.


Heb je zin in deze stage?

Mooi! Mail dan je motivatiebrief en uitgebreid CV naar e.vanblijderveen@salesupply.com t.a.v. Evelien van Blijderveen.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Terug

Contact

Contact