Stage PHP Developer

Stage PHP Developer - Salesupply

Wil jij stage lopen als Backend Developer (PHP) en meewerken aan de meest innovatieve e-commerce oplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als developer bij Salesupply ben je (mede)verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van onze (nieuwe) platformen en integraties. Je ontwikkelt interfaces tussen (e-commerce) systemen van klanten en interne applicaties. Daarnaast ontwikkel je tools die inzicht, kwaliteit en continuïteit bieden aan Salesupply. 

Wanneer is dit jouw stageplek?
Tijdens je stage word je gekoppeld aan een collega back-end developer die fungeert als aanspreekpunt voor al je technische vraagstukken binnen Salesupply. Je wordt echt onderdeel van ons technische team waarin je betrokken wordt bij nieuwe projecten en bijvoorbeeld doorontwikkelingen van onze platformen. 

Naast dat je tijdens je stage veel praktijkervaring op zal doen, zijn er ook genoeg relevante onderwerpen om onderzoek naar te doen. Voor het onderwerp wat je tijdens je stage gaat onderzoeken kijken we in overleg met jou naar jouw opgedane ervaring en interessegebied. 

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent bezig met een IT gerelateerde opleiding en op zoek naar een (afstudeer)stage

  • Je beschikt over kennis van PHP en MySQL

  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden

  • Je bent nieuwsgierig en wil graag je kennis flink uitbreiden

  • Je bent in staat om zelfstandig te werken en hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel

  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

  • Je bent woonachtig in de omgeving van Nijmegen


Wat bieden we je?
Salesupply biedt een zeer uitdagende stage, wanneer dit van beide kanten een goede klik is heb je kans op het aanbod van een 1e contract.  Je komt terecht in een jong, energiek en internationaal bedrijf dat in hoog tempo groeit en daar ook voor onderscheiden is met diverse prijzen. Je standplaats is ons nieuwe kantoor in Nijmegen (HQ), het team bestaat uit acht medewerkers en er heerst een informele en prettige cultuur.
De invulling, duur en startdatum van de stage zijn in overleg te bepalen. Voor stagiairs hanteren we daarnaast een maandelijkse stagevergoeding.

Waar maak je onderdeel van uit?

Salesupply is een wereldwijd e-commerce bedrijf, dat online retailers helpt om internationaal te groeien en met een relatief lage investering efficiënt en snel winst te boeken. Met ons innovatieve IT platform ondersteunen we inmiddels meer dan 350 bedrijven uit onder andere de mode, sport en autobranche. 

Interactie met internationale teams die actief zijn in de meest levendige en diverse markten over de hele wereld is slechts één van de vele aspecten die het werken bij Salesupply interessant maken.

Als winnaar van de Marketing Innovation Award 2013, winnaar Thuiswinkel Cross Border Award, genomineerd voor BVH Rising Star Award en recentelijk in de top 500 opgenomen van de Deloitte Fast 500 EMEA is Salesupply een wel gewaardeerde speler in het internationale e-commerce landschap.


Heb je zin in deze stage?

Mooi! Mail dan je motivatiebrief en uitgebreid CV naar e.vanblijderveen@salesupply.com t.a.v. Evelien van Blijderveen.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Terug

Contact

Contact