Vacature Support Medewerker

 

Word jij enthousiast van het oplossen van klant- en interne vragen en vind jij het een uitdaging om je collega’s en klanten zo snel mogelijk operationeel te krijgen?

Dan is dit misschien wel de baan waar je naar op zoek bent!
Wij zoeken namelijk een Support medewerker die van aanpakken houdt en ons kan ondersteunen en ontzorgen op het gebied van informatie- en communicatie oplossingen, in de praktijk houdt dit in dat je onze VoIP (telefooncentrale) centrale beheert en je nieuwe collega’s en klanten in ons eigen CMS inricht.

 

Wanneer is dit jouw baan?

Je bent een leergierig persoon die in staat is gerichte vragen te stellen om problemen helder te krijgen, want niet alle vragen die gesteld worden zullen even makkelijk te begrijpen zijn. Je analyseert de hulpvragen en probeert deze zoveel mogelijk zelfstandig op te lossen. Waar dit niet mogelijk is schakel je met je collega’s.

Daarnaast ben je samen met de andere support collega’s het eerste aanspreekpunt voor onze internationale kantoren.

Wil je graag meer te weten komen over de werkzaamheden en je vindt het een uitdaging om te kijken welke systemen en processen ons verder kunnen helpen op weg naar een nog betere dienstverlening?

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau. We zien natuurlijk graag iemand die relevante werkervaring heeft, maar het belangrijkst voor ons is jouw persoonlijkheid, we zoeken iemand die van aanpakken houdt, graag wil leren en een toekomst op wil bouwen binnen Salesupply.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt minimaal een MBO opleiding 

  • Je bent probleemoplossend en klantgericht

  • Je bent nauwkeurig en gaat voor kwaliteit

  • Je kan zowel goed in teamverband als zelfstandig werken

  • Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal

 

Wat bieden we je?

We bieden je een uitdagende functie in een enthousiaste en snelgroeiende organisatie. 

In deze functie bieden we je naast learning on the job ook opleidingsmogelijkheden aan zodat je het beste tot je recht komt. Je komt te werken in ons nieuwe kantoor in Nijmegen (HQ), in een team van acht medewerkers, in een informele en prettige cultuur. 

De functie is voor 40 uur per week met marktconforme arbeidsvoorwaarden, een goede pensioenvoorziening én leuke collega’s. 

 

Waar maak je onderdeel van uit?

Salesupply is een wereldwijd e-commerce bedrijf, dat online retailers helpt om internationaal te groeien en met een relatief lage investering efficiënt en snel winst te boeken. We ondersteunen met customer service en fulfillment inmiddels meer dan 350 bedrijven uit onder andere de mode, sport en autobranche. 

Interactie met internationale teams die actief zijn in de meest levendige en diverse markten over de hele wereld is slechts één van de vele aspecten die het werken bij Salesupply interessant maken.


Als winnaar van de Marketing Innovation Award 2013, winnaar Thuiswinkel Cross Border Award, genomineerd voor BVH Rising Star Award en recentelijk in de top 500 opgenomen van de Deloitte Fast 500 EMEA is Salesupply een wel gewaardeerde speler in het internationale e-commerce landschap.


Heb je zin in deze baan?

Mooi! Mail dan je motivatiebrief en uitgebreid CV naar e.vanblijderveen@salesupply.com t.a.v. Evelien van Blijderveen.

Uiterlijk een week na sluitingsdatum weet je of je wordt uitgenodigd, we nemen dan persoonlijk contact met je op. We verwelkomen je daarna graag zo snel mogelijk. 

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.