Als programmeur ben je (mede)verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de technische afdeling van Salesupply. Hierbij ontwikkel je interfaces tussen (e-commerce) systemen van klanten en interne applicaties. Daarnaast ontwikkel je tools die inzicht, kwaliteit en continuïteit bieden aan Salesupply.                                                                                                 


Wanneer is dit jouw baan?

Je voelt je als een vis in het water op het gebied van PHP en/of MySQL en vindt het leuk om contact te hebben met internationale klanten en dienstverleners. Je bent ambitieus en wil graag het verschil maken door hard te werken aan het succes van de onderneming.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau. Een diploma is voor ons geen eis, het belangrijkste voor ons is jouw persoonlijkheid. Wij zijn namelijk op zoek naar een echte teamspeler. We zoeken iemand die:

 • beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • graag met collega’s schakelt bij moeilijke vraagstukken
 • in opdracht van onze klanten kan werken en hierin meedenkt met de klant
 • flexibel is en geen moeite heeft met het schakelen tussen verschillende opdrachten en klanten
 • zich onze werkwijze eigen kan maken en hierbij gaat voor kwaliteit en resultaat 

Daarnaast zoeken wij iemand die kennis heeft van de volgende zaken:

 • Uitstekende kennis van PHP en MySQL
 • Ervaring met Git
 • Ervaring met principes als OOP, SOAP en REST
 • Ervaring met met Docker
 • Kennis van Linux
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal


Wat bieden we je?

Salesupply biedt een zeer uitdagende baan met groeimogelijkheden.
Je komt terecht in een jong, energiek en internationaal bedrijf dat in hoog tempo groeit en daar ook voor onderscheiden is met diverse prijzen.
In deze functie bieden we je naast learning on the job ook opleidingsmogelijkheden aan zodat je het beste tot je recht komt.
Je standplaats is ons nieuwe kantoor in Nijmegen (HQ), het team bestaat uit acht medewerkers en er heerst een informele en prettige cultuur.
De functie is voor 40 uur per week met marktconforme arbeidsvoorwaarden, een goede pensioenvoorziening én leuke collega’s. 


Waar maak je onderdeel van uit?
Salesupply is een wereldwijd e-commerce bedrijf, dat online retailers helpt om internationaal te groeien en met een relatief lage investering efficiënt en snel winst te boeken. Met ons innovatieve IT platform ondersteunen we inmiddels meer dan 350 bedrijven uit onder andere de mode, sport en autobranche. 

Interactie met internationale teams die actief zijn in de meest levendige en diverse markten over de hele wereld is slechts één van de vele aspecten die het werken bij Salesupply interessant maken.

Als winnaar van de Marketing Innovation Award 2013, winnaar Thuiswinkel Cross Border Award, genomineerd voor BVH Rising Star Award en recentelijk in de top 500 opgenomen van de Deloitte Fast 500 EMEA is Salesupply een wel gewaardeerde speler in het internationale e-commerce landschap.


Heb je zin in deze baan?
Mooi! Mail dan je motivatiebrief en uitgebreid CV naar e.vanblijderveen@salesupply.com t.a.v. Evelien van Blijderveen.
Uiterlijk een week na sluitingsdatum weet je of je wordt uitgenodigd, we nemen dan persoonlijk contact met je op. We verwelkomen je daarna graag zo snel mogelijk. 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.