Duplicate of System Administrator

Duplicate of System Administrator - Salesupply

Voor onze afdeling Technical Operations zijn wij op zoek naar een ervaren en veelzijdige IT specialist die ons kan helpen met het allround beheer van onze technische infrastructuur.

Wanneer is dit jouw baan?

Als allround System Administrator ben je (mede)verantwoordelijk voor de gehele technische architectuur van de datacenters, thuiswerkers en internationale kantoren van Salesupply. Je zorgt ervoor dat onze ICT-infrastructuur stabiel blijft draaien en sta je klaar bij (mogelijke) problemen. Verder zorg je dat onze infrastructuur altijd actueel is bijgewerkt volgens de laatste standaarden. Dit doe je samen met je Technical Operations collega’s, maar de verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij jou. Andere werkzaamheden zijn het maken van images voor de laptops van onze medewerkers en docker containers voor onze developers en je denkt mee in hardware standaarden voor het hele bedrijf. Gebruikerssupport, netwerkmanagement, server beheer, file management, informatie beveiliging, software patching en updating en kantoor en werkplek automatisering.  

Samen met het Technical Operations team help je mee bij het onderhouden, wijzigen en configureren van hard- en software. Je werkt samen met 8 andere Technical collega’s uit onze organisatie vanuit het Technical Operations en het Technical Development team. 

We zijn op zoek naar iemand die beschikt over een goed kennisniveau en die zich de organisatie snel eigen kan maken. Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding en relevante werkervaring, maar wat ook erg belangrijk is voor ons is jouw persoonlijkheid! We zoeken iemand die een goede drive heeft, graag wil leren en een toekomst op wil bouwen binnen Salesupply.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt minimaal een MBO opleiding in IT richting

  • Je hebt kennis van één of meerdere van de volgende kennisgebieden: Windows, Google Workspace, Linux, Docker. 

  • Je hebt kennis van hardware configuratie, netwerken, firewalls en virtual machines

  • Je werkt secuur en hebt een brede technische kennis

  • Je bent probleemoplossend en klantgericht

  • Je kan zowel goed in teamverband als zelfstandig werken

  • Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal

  • Woonachtig in de omgeving van Nijmegen

 

Wat bieden we je?

We bieden je een uitdagende functie in een enthousiaste en snelgroeiende organisatie. 

In deze functie bieden we je naast learning on the job ook opleidingsmogelijkheden aan zodat je het beste tot je recht komt. Je komt te werken in ons nieuwe kantoor in Nijmegen (HQ), in een team van acht medewerkers, in een informele en prettige cultuur. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. 

De functie is voor 40 uur per week met marktconforme arbeidsvoorwaarden, een goede pensioenvoorziening en leuke collega’s. 

 

Waar maak je onderdeel van uit?

Salesupply is een wereldwijd e-commerce bedrijf, dat online retailers helpt om internationaal te groeien en met een relatief lage investering efficiënt en snel winst te boeken. Met ons innovatieve IT platform ondersteunen we inmiddels meer dan 350 bedrijven uit onder andere de mode, sport en autobranche. 

Interactie met internationale teams die actief zijn in de meest levendige en diverse markten over de hele wereld is slechts één van de vele aspecten die het werken bij Salesupply interessant maken.

Als winnaar van de Marketing Innovation Award 2013, winnaar Thuiswinkel Cross Border Award, genomineerd voor BVH Rising Star Award en recentelijk in de top 500 opgenomen van de Deloitte Fast 500 EMEA is Salesupply een wel gewaardeerde speler in het internationale e-commerce landschap.Heb je zin in deze baan?

Mooi! Mail dan je motivatiebrief en uitgebreid CV naar e.vanblijderveen@salesupply.com t.a.v. Evelien van Blijderveen.

Uiterlijk een week na sluitingsdatum weet je of je wordt uitgenodigd, we nemen dan persoonlijk contact met je op. We verwelkomen je daarna graag zo snel mogelijk. 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Terug

Contact

Contact